Ți-e poftă de un burger delicios? Vivo Fusion Food Bar este locul unde apetitul tău va fi satisfăcut.

Ți-e poftă de un burger delicios? Vivo Fusion Food Bar este locul unde apetitul tău va fi satisfăcut.

[mark style=”text” color=””]Dacă n-ai auzit încă de Vivo Fusion Food Bar, este timpul să te familiarizezi cu acest nume. Unii dintre cei mai buni burgeri pot fi gustați la Vivo.[/mark]

Vivo Fusion Food Bar
Foto: Facebook

Vivo Fusion Food Bar este un proiect început din pasiunea culinară a doi frați ieșeni, Bogdan și Mircea Panache.

Deschis la începutul lui 2015, Vivo Fusion Food Bar atrage clientela prin produse proaspete și bucătărie americană. La Vivo găsiți o varietate de burgeri delicioși, dar și salate, supe și alte gustări urbane. Există trei locații Vivo, două în capitală și una în Iași. Puteți opta pentru restaurantul de pe str. Calea Floreasca, nr. 60, sau de pe Bvd. Timișoara, nr.4A, AFI Park 5, dacă sunteți în București. Localul din Iași se află amplasat pe Str, Zimbrului, nr.5.

Vivo Fusion Food Bar
Foto: Facebook

Localul din Floreasca este bine amenajat, conceptul fiind unul industrial, American Country Club. Pentru zilele calde există și o terasă, pe trotuar, în fața restaurantului.

Meniul este format din salate, supe și, mai ales, hamburgeri. Mâncarea este delicioasă, cartofii prăjiți cu cașcaval sunt absolut senzaționali. Porțiile sunt destul de mari, un alt obicei american pe care cei de la Vivo îl promovează.

Vivo Fusion Food Bar
Foto: Facebook

Din meniu vă recomand burger-ul cu ulei de trufe, brânză de casă, brânza halloumi sau pesto. Au și un tip de burger de pui. Prețurile variază de la 20ron, un Falafel burger, până la 32ron, Vivo burger.

Vă recomand să vă faceți o rezervare în avans și să întrebați câte ore puteți petrece la masă. În unele zile fluxul de clienți este foarte mare. Este amplasat într-o zonă bună, accesibilă. Ambientul este plăcut, iar localul merge foarte bine în al 4-lea an de când se află pe piață.

Vivo Fusion Bar este deschis de luni până duminică, între orele 12:00 și 23:00.

Pentru rezervări și comenzi online accesați site-ul Vivo Fusion Food Bar. 

O bere nefiltrată merge de minune după un burger delicios. Vă recomand cu încredere Mikkeller București, la Aviatorilor.

Leave a Reply