Vacanță vară 2018 – cum să ai un citybreak low-cost în Atena și Istanbul

Vacanță vară 2018 – cum să ai un citybreak low-cost în Atena și Istanbul

[mark style=”text” color=””]Atena și Istanbul sunt ideale pentru un citybreak ieftin și uimitor. Ești gata pentru vacanță vară 2018?[/mark]

Foto: Dế Việt

Vacanță vară 2018, sună ca un plan bun. Este timpul să tăiem o nouă destinație de pe bucket list-ul nostru. Vara asta Atena și Istanbul sunt accesibile pentru cei cărora le place să descopere locuri noi cu un buget restrâns.

Ce zici de un city break ieftin, de weekend, în Atena, în plină vară?

Ce-ai spune dacă ar trebui să scoți din buzunar doar 100 de euro pentru zbor, 3 nopți de cazare și mic dejun, în perioada 13 – 16 iulie? Este posibil!

Descoperă capitala Greciei, monumentele antice, Acropolele și gustă viața de noapte grecească.

Ține ochii pe ofertele companiilor de zbor, în special cele low-cost, precum Wizz Air sau Ryan Air. Vei fi surprins de prețurile aproape derizorii care pot apărea la bilete de zbor. Aruncă un ochi pe site-urile care fac simulări de bilete de zbor și cazare la hoteluri. De exemplu, intră AICI pentru a-ți face o idee mai bună.

Citește și despre Ce să vezi și ce să mănânci în Bruxelles.

Foto: airlines.iata.org

A doua ofertă de astăzi include un city break de 4 zile în Istanbul.

Pentru 155€ pe persoană puteți zbura cu Tarom, bagaj de cală inclus, și vă puteți caza în capitala Turciei preț de 3 nopți.

Descoperă Istanbul, capitala amplasată pe două continente. Pierde-te în mirajul orașului. Încearcă mâncărurile tradiționale și umple-ți bagajele cu suveniruri din Marele Bazar.

Atunci cănd faci rezervarea zborului asigură-te doar ca selectezi orarul de zbor care îți va permite să îți maximizezi timpul petrecut la destinație. Compania aeriană operează mai multe curse în fiecare zi.

Fă primii pași analizând oferta de AICI.

Citește și despre Larnaca – ce, cum și unde într-un citybreak în Cipru.

În speranța că vei avea o vacanță de vară pe gustul tău, îți urez spor la găsit cele mai bune oferte.

Care este destinația în care ți-ar plăcea să ajungi vara asta?

Citește și despre Ce am făcut într-un citybreak excepțional în Barcelona.

Leave a Reply