Vacanța de vară: cele mai romantice 5 destinații pentru cupluri

Vacanța de vară: cele mai romantice 5 destinații pentru cupluri

[mark style=”text” color=””]Îți dorești o vacanță alături de persoana iubită? Iată care sunt unele dintre cele mai romantice destinații pentru cupluri, în 2018.[/mark]

Foto: Fortuna.ge

1. Amsterdam

Olandezii sunt populari datorită șarmului lor. Bucurați-vă de compania persoanei iubite, într-o plimbare de-a lungul canalelor capitalei Olandei. Mergeți cu bicicleta pe câmpurile de lalele și opriți-vă la un picnic în mijlocul naturii.

Amsterdam este un oraș liber, prietenos și modern.

2. Thailanda

Tărâmul plajelor și al vieții de noapte zumzăitoare nu se oprește niciodată din a impresiona turiștii. Thailanda este frumoasă, surprinzătoare și accesibilă din punct de vedere financiar. Alege o vacanță la un resort-hotel în Phuket sau Koh Phi Phi.

Lăsați-vă vrăjiți de templele budiste. Faceți scufundări în marea albastră sau relaxați-vă la umbra palmierilor.

Citește și despre cum să ai un citybreak low-cost în Atena și Istanbul.

3. Portugalia

Portugalia nu este prima opțiune atunci când vă gândiți la o vacanță romantică cu partenerul. Dar, vai, este plină de surprize. Culori, cultură, oameni, mîncăruri, toate vă vor da pe spate. De la străzile colorate din Sintra, până la plajele din Isla de Madeira, Portugalia este un cadou frumos împachetat, care așteaptă să fie desfăcut.

Cinați la un restaurant romantic în Lisabona. Sorbiți un pahar de vin în celebrul Porto. Vizitați Coinbra și relaxați-vă conducând în partea rurală a țării.

Foto: Marco Ficili

4. Taormina

Taormina este ideală pentru o vacanță relaxantă în Italia. Este un oraș deluros, la poalele mării. Taormina este recomandată iubitorilor de mare, soare, artă, ruine antice, dar și vinuri și mâncăruri italienești tradiționale. Alegeți să mergeți la operă împreună în Teatrul Antic Greco.

Bucurați-vă de o plimbare cu telecabina până pe Isola Bella. Sfârșitul lui septembrie este perfect pentru a descoperi acest oraș din apropierea vulcanului Etna.

Descoperă tot ce trebuie să știi înainte de a merge în vacanță în Tenerife.

5. Buenos Aires

Acesta este orașul tangoului, deci cum poate fi altfel decât romantic. Șarmul vechiului Buenos Aires este hipnotizant. Muzica vă însoțește la orice pas, de la străzile colorate, până la localurile vibrante.

Mergeți în Plaza Dorrego pentru a fi mai aproape de cultura sud-americană și de tango. Admirați împreună panorama orașului din Rio de la Plata. La apus ciocniți paharele la o cină romantică.

Descoperiți un paradis ascuns: Insula Chrissi, Grecia.