Unghiile cu gel, cele mai trendy opțiuni pentru această primăvară

Unghiile cu gel, cele mai trendy opțiuni pentru această primăvară

[mark style=”text” color=””]Unghiile cu gel sunt tendința momentului.  Lăudată de bloggerițe de modă și preferată de vedete, această manichiură este alegerea perfectă pentru multe femei.  [/mark]

 

modele de unghii cu gel
Foto: chalkboardnails

Dacă te-ai hotărât să optezi pentru acest look află care sunt cele mai trendy modele de unghii cu gel în această primăvară.

Altă galaxie

Nimic nu e mai in anul acesta decât unghiile cu gel de inspirație spațială. Culorile metalizate, în special griul și bleumarinul, fac ravagii în 2018.  Iar când vine vorba de model ai noroc: stelele și planetele nu sunt greu de desenat, așa că nu ar trebui să fie prea complicat să fii în trend.  Inspirația ta trebuie să fie Ziggy Stardust.

modele de unghii cu gel - galaxie
Foto: Pinterest

Unghiile cu gel ca pentru fete

Rozul este indiscutabil una din culorile momentului. Acum poți să porți cea mai hip dintre culori și pe unghiile cu gel. Alege o nunață pastelată de roz și fă-ți un model sofisticat pe câteva unghii. Vei obține o manichiură elegantă, perfectă pentru sezonul cald.

modele de unghii cu gel - mat
Foto: Pinterest

Unghiile mate

Kylie Jenner este o fană declarată a acestui look, și  dacă unghiile mate sunt destul de bune pentru regina neîncoronată a cosmeticii cum să nu fie și pentru noi, muritoarele de rând? Unghiile mate sunt în trend și în acest an. Cel mai bine arată într-o nuanță de plămâniu, vișniu, mov sau verde. Dacă ți se pare prea simplu să ai toate unghiile aceași culoare, poți să optezi oricând pentru puțin sclipici care o să asigure un contrast minunat.

modele de unghii cu gel - geometric
Foto: Pinterest

Model geometric

Dacă vrei un look cool, alege să-ți faci un model geometric. Triunghiuri, romburi, pătrate, desenează-ți pe unghii toate formele geometrice despre care ai învățat la școală. Cu cât ești mai inventivă cu atât vei avea mai mult de câștigat.

modele de unghii cu gel - ombre
Foto: Pinterest

Model ombre

Sigur ai auzit de păr vopsit ombre, dar știi că există și manichiură ombre?  Este un model simplu, dar de efect și are marele avantaj că se face imediat remarcat. Alege culori în nunațe tari pentru un contrast puternic, sau în culori pastelate pentru un look romantic.

 

unghiile cu gel - modele
Foto: Paulina’s Passions

Estival

Vine vara! Pentru că temperaturile cresc pe zi ce trece și știu că gândul îți stă doar la mare, de ce să nu alegi o manichiură cu motive estivale? Poți să mergi pe tematica martimă, dar dacă albastru nu e culoarea ta prefată  poți să alegi să-ți pictezi pe unghii fructele sau florile sezonului.

Dacă știi, vrei să știi mai mult! Citește și:

 

 

 

 

 

Leave a Reply