Un weekend relaxant începe cu o bere nefiltrată la Mikkeller. Descoperă bar-ul danez din nordul capitalei

Un weekend relaxant începe cu o bere nefiltrată la Mikkeller. Descoperă bar-ul danez din nordul capitalei

[mark style=”text” color=””]După o săptămână de lucru meriți să te relaxezi. Începe weekendul cu o bere nefiltrată la Mikkeller, un bar cochet, situat în nordul Capitalei.[/mark]

bere nefiltrată la Mikkeller
Foto: Facebook

O bere nefiltrată la Mikkeller și o porție de wedges absolut delicioși sună ca un plan bun. Descoperă barul cu specific danez din Piața Charles de Gaulle nr.3.

Construită în urmă cu un secol de o familie influentă a epocii, actuala unitate Mikkeller a fost martoră a unor scene grozave. Dintre acestea zmintesc pe cele în care regele Carol al II-lea al României juca poker frecvent în cadrul petrecerilor ținute în incintă.

Astăzi, casa îi întâmpină pe cei care-i calcă pragul cu aproximativ 20 de beri la draft și 10 la sticlă.

Mikkeller este unul dintre cei mai cunoscuți producători de bere artizanală din lume. Barurile lor pot fi găsite în SUA, Danemarca, Islanda, Suedia, Spania, Germania, Thailanda, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore și, mai nou, în București.

bere nefiltrată la Mikkeller
Foto: Facebook

Nu puțini au fost cei mirați la auzul acestei noutăți. Mikkeller București este un bar de bere cu un design cool, cu influențe scandinave. Locația este ușor accesibilă, aflându-se la câțiva pași de stația de metrou Aviatorilor. Personalul este prietenos și dinamic. Lista de beri este diversificată. Multe dintre beri au note foarte mari pe site-urile de beer rating.

Prețurile variază între 12 și 28 ron pentru berea la draft și în jur de 25 ron pentru o sticlă/doză.

Din câte am auzit meniul se va schimba constant iar printre beri vor apărea și “oaspeți”. Ideal este faptul că au bucătărie, așa că dacă vă este foame aveți posibilitatea să alegeți din căteva gustări care merg de minune alături de bere.

Vă recomand să mergeți la o bere nefiltrată la Mikkeller, un local care a ridicat nivelul foarte mult și a intrat sus de tot în topul localurilor cu bere bună de pe la noi. Îi găsiți și pe Facebook AICI.

Ce părere aveți despre acest local?

Pentru o seară cosmică, petrecută într-un igluu, la înălțime, alegeți Linea – Closer To The Moon.

Leave a Reply