Un ten mai tânăr cu 10 ani. Cum? Descoperă acum secretul

Un ten mai tânăr cu 10 ani. Cum? Descoperă acum secretul

[mark style=”text” color=””]Îți dorești un ten mai tânăr cu 10 ani? Iată care este rețeta cu care vei îndepărta ridurile și vei obține o piele catifelată.[/mark]

Foto: Diy Home Things

Iți dorești un ten mai tânăr cu 10 ani? Este mai ușor decât credeai.

Cu ajutorul acestei rețete vei reuși să îndepărtezi ridurile și să ai o piele mult mai elastică și mai catifelată. Ingredientele naturale îți vor îngriji tenul și vor reduce vizibil semnele îmbătrânirii.

Prepară o mască din 3 ingrediente naturale care au proprietatea de a diminua aspectul liniilor fine de sub ochi și chiar și pe cel al ridurilor mai adânci.

Citește și Cum să aveți grijă de tenul dvs. în funcție de tipul de piele. Descoperiți acum secretele unui ten sănătos.

Amestecă trei linguri de orez cu o lingură de lapte și o lingura de miere de albine. Folosește lapte gras și miere de albine organică. Doar așa vei obține cele mai bune rezultate.

Fierbe orezul si strecoară-l. Păstrează apa într-un vas curat. Lasă orezul la răcit și apoi amestecă-l cu laptele și mierea de albine. Clătește-ți fața și aplică amestecul format în mod uniform pe ten, pe gât și pe decolteu. Lasă masca să acționeze 10-15 minute, iar apoi clătește-te cu apa în care a fiert orezul.

Foto: Pinterest

Orezul are puternice proprietăți antioxidante și neutralizează efectele nocive pe care radicalii liberi le au asupra pielii tale. Stimulează ciculația și reduce inflamațiile, lăsându-ți fața catifelată, curată și strălucitoare.

Mierea de albine are efect de antibiotic și curăță în profunzime, tratând coșurile și punctele negre, iar laptele hidratează și îți oferă un ten mai tânăr cu 10 ani! Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Încearcă acest remediu și convinge-te de eficacitatea lui! Folosește-l cel puțin o dată pe săptămână.

Citește și Igiena după epilare. De ce nu trebuie să faci duș imediat după ce te-ai epilat.