Ultimul trend în manichiură este aici și este spectacular: Unistella Nail Jewelry

Ultimul trend în manichiură este aici și este spectacular: Unistella Nail Jewelry

[mark style=”text” color=””]Sunt multe stiluri de făcut unghiile, care mai de care mai neobișnuit. Însă Unistella Nail Jewelry aduce un trend în manichiură care este elegant și prețios.[/mark]

Foto: Instagram

A avea unghiile îngrijite nu mai este de ajuns.

Ultimele tendințe în materie de manichiură atrag fane peste tot în lume. Fie că alegeți stiluri de manichiură care ajung virale pe internet, sau stiluri clasice, un lucru este sigur. Cele care sunt gândite pentru a atrage atenția, clar se fac remarcate mai repede. Nu spun că toate sunt și practice sau chiar plăcute vederii, dar câteva sunt chiar de-a dreptul artistice. În continuare vă prezint un stil interesant, unic, atrăgător.

Citiți și Modele de unghii cu gel, cele mai trendy opțiuni.

De ce să porți un inel pe deget sau pe un lanț, la gât, când poți să-l ai pe unghii?

Eun Kyung Park, cunoscută mai degrabă ca Unistella, este probabil cea mai cunoscută artistă din Coreea, poate din toată lumea. Este recunoscută pentru că a lansat tendințe noi în lumea manichiurii. În timp ce restul încearcă să ajungă să aibă parte de o manichiură extraordinară, ca cele deja lansate de Unistella, aceasta trece prin procese de creație noi, pentru a ridica nivelul la care deja se află.

Foto: Instagram

În luna mai, Park a creat contul de Instagram pentru Unistella Jewelry, prezentând pentru prima dată noul proiect: inele pentru unghii. Creatoare a afirmat că avea această idee de ceva timp. Este vorba despre un stil minimalist, iar pietrele prețioase folosite reflectă frumusețea și eleganța. Cu toate că nu este prima creatoare de acest tip de inele, Park și-a dorit să iasă în evidență prin stilul propriu.

Prima linie de creație a fost realizată într-un an de zile și a fost scoasă la vânzare la Barney’s, în Los Angeles, săptămâna trecută. Fani din Hawaii au călătorit pentru a procura noile inele. Fiecare este unic și realizat după măsura degetelor cumpărătorilor. De aceea colecția nu este disponibilă la nivel mondial, încă.

Citiți și Manichiura glitter! Este la modă să fii strălucitoare!