Ultima tendință în materie de jeanși duce lucrurile la extreme

Ultima tendință în materie de jeanși duce lucrurile la extreme

[mark style=”text” color=””]Ultimul trend în materie de denim sunt blugii decupați extrem. Iar oamenii plătesc și $168 pentru acești jeanși.[/mark]

Foto: CBS News

Ultima tendință în materie de blugi costă $168 iar oamenii chiat plătesc pentru ea.

Știm cu toții că tendințele vin și pleacă, iar despre aceasta ne dorim să dispară cât mai curând.

Carmar este o companie de îmbrăcăminte, specializată pe jeanși, în Los Angeles. Ultimul model lansat faca valuri pe internet. De ce? Pentru că sunt niște blugi decupați extrem de mult. Arată de parcă ar fi doar o schiță a unui produs care abia prinde viață. Sunt scandaloși pentru că descoperă mai mult decât suntem obișnuiți să vedem atunci când o femeie poartă blugi.

Citește și despre 8 rochii care vor fi mereu la modă.

Foto: Instagram

Sunt decupați atât în față, cât și ăn spate, de sus până jos. Doar partea din jurul taliei mai atârnă în două fire. Bine înțeles părerile sunt împărțite. Unele fete din State și-au achiziționat blugii și i-au purtat cu mândrie la Festivalul Coachella sau pe plajă. Altele și-au exprimat în mod vehement părerile contra.

Unii spun că își doreau o revenire a blugilor rupți dar în nici un caz nu se gândeau la ceva atât de extrem. În plus, prețul este exagerat pentru o pereche de blugi care, să fim serioși, numai blugi nu sunt.

Citește și despre Balerinii revin la modă anul acesta.

Foto: Instagram

Partea și mai surprinzătoare abia acum vine. Toate perechile puse la vânzare s-au dat ca pâinea caldă. Stocurile sunt epuizate. În plus există liste lungi de așteptare pentru următoarele comenzi.

Un singur lucru este clar. Dacă vreodată veți decide să cumpărați o asemenea pereche de blugi, aveți decența să purtați lenjerie intimă.

Ce părere aveți despre ultima tendință în materie de jeanși?

Citește și despre Coafuri elegante și simple în 2018.

Leave a Reply