Stil de viață. Femeile care au împlinit 30 de ani trebuie să știe aceste 5 lucruri

Stil de viață. Femeile care au împlinit 30 de ani trebuie să știe aceste 5 lucruri

[mark style=”text” color=””]Femeile care au împlinit 30 de ani trebuie să fie conștiente de aceste sfaturi practice.[/mark]

Foto: bashcorner.com

30 este un prag critic în opinia multor psihologi. Alții spun că adevărata maturizare vine abia la 40 de ani.
Despre vârsta de 30 de ani au fost scrise multe și mărunte. Este momentul să descoperi câteva sfaturi practice pentru toate femeile care au împlinit 30 de ani.

1. Schimbă produsele de machiaj

Înlocuiește-le cu unele de calitate, chiar dacă vei plăti mai mult pentru ele. Produsele ieftine dăunează tenului tău matur. Chiar dacă ești nevoită să dai 150-200 de lei pe un fond de ten de calitate, nu vei regreta. Plus că nu e ca și cum ai nevoie să-ți cumperi în fiecare lună unul nou. În plus alege machiaje mai simple, menține echilibrul cu maxim 3 culori. Totuși nu mai ești la liceu.

Citește și despre noua generație de femei puternice, trecute de 40 de ani.

2. Continuă să te distrezi

Doar pentru că ai 30 de ani asta nu înseamnă sfârșitul vieții sociale. Mergi la un bar cu prietenii de suflet, ieși din zona de confort și întâlnește oameni noi. Nu renunța nici la întâlnirile amoroase, la cinele romantice. Viața abia acum începe.

Foto: CheapAirEtickets.in

3. Călătorește

Mergi în scurte city-break-uri de una singură, cu partenerul sau cu prietenii. Ai mai mulți bani acum că ești o femeie independentă. Profită de situație. Călătoriile sunt întotdeauna o modalitate ideală de a te relaxa, de a descoperi un loc nou, și de ce nu, o altă fațetă a ta.

Citește și despre Yoga pentru femei, un mod de a-ți îmbunătăți sănătatea.

4. Fă mișcare

Exercițiile fizice sunt întotdeauna bine venite. Dacă la 30 de ani te consideri bătrână, ce o să mai spui atunci când vei avea 70 sau 80 de ani? Alege tipul de exerciții care îți fac plăcere, puțină yoga, pilates sau cardio.

Foto: LadycareHealth

5. Dormi la ore fixe câte 8-9 ore pe noapte

Odihna este prioritară pentru oricine. Chiar dacă te simți energetică și spui că mai ai nevoie de timp pentru a termina nenumăratele lucruri pe care ți le-ai propus, nu uita, ești doar un om.

5 Cărți pentru femei. Oricare femeie ar trebui să le citească, cel puțin o dată.

Leave a Reply