Design relaxant și un aer vintage, doar la Stadio Restaurant cu Atrium, București

Design relaxant și un aer vintage, doar la Stadio Restaurant cu Atrium, București

[mark style=”text” color=””]Un local ce amintește de restaurantele italienești ale anilor 1960, Stadio Restaurant cu Atrium, în București, merită încercat.[/mark]

Stadio restaurant
Foto: Facebook

Stadio Restaurant cu Atrium este un loc pentru cei în căutare de experiențe inedite.

Astăzi vă prezint un restaurant în care veți avea parte de o experiență deosebită. Designul este relaxant, cu influențe din localurile londoneze. Stadio Restaurant cu Atrium vă va da impresia că vă aflați într-un restaurant italian al anilor 1960. Elementele unei bucătării industriale sunt prezente în acest spațiu. Pereții sunt acoperiți cu lambriuri finisate manual. Iluminarea spațiului este realizată cu spoturi, reflectoare și lămpi de diferite culori și forme. Astfel putem afirma că decorul seamănă cu cel al unui platou de filmare, iar atmosfera este una vintage.

Meniul este generos. Ingredientele inedite dau un gust particular fiecărui fel de mâncare.

Dintre acestea amintesc brânza Pecorino, orezul Arborio sau sosul de pizza preparat după o rețetă proprie. Pastele sunt făcute în casă. Modul de prezentare este unul aparte. De exemplu bruschetta lungă este așezată pe un blat de lemn îngust. Ouăle sunt servite în tigaia în care au fost preparate.

Stadio restaurant
Foto: Facebook

Meniul cuprinde o serie de aperitive, supe, ciorbe, pasta, pizza, salate, grilluri, pește, veggies și deserturi. O porție de Tartar de Ton cu Unt Clarifiat, 180 g, costă 31,6 lei iar o Selecție de Brânzeturi (2 pers.) 350 g / 53,2 lei. O Salată Unicată cu Piept, 420 g, este 36,8 lei și o Pizza Stadio, 650 g, sos Stadio, mozzarella, brânză cheddar, prosciutto crudo, 33,9 lei.

Garniturile, cartofi prăjiți, legume, focaccia etc., pornesc de la 10 lei și urcă până la 18 lei pentru o porție de sparanghel în unt. Un Burger Stadio cu cartofi prăjiți este 37,8 lei, iar un Chicken Burger Vienez costă 36,8 lei. La desert puteți alege papanași, mousse de ciocolată, lava cake sau cheesecake, prețurile se situează între 20 și 30lei.

De luni până vineri, între 12:00 și 15:00 optați pentru meniul de prânz. Pentru doar 22,9lei puteți savura o combinație de starter și fel principal. Mai multe detalii găsiți pe site-ul restaurantului.

Stadio restaurant
Foto: Facebook

Pe partea de bar există o paletă diversificată de băuturi calde, spritzuri, cafele, ceaiuri, smoothieuri, limonade, cocktailuri, cidru, prosecco, bere, vinuri și băuturi spirtoase.

Stadio Restaurant cu Atrium este amplasat pe Strada Ion Câmpineanu, nr. 11, București. Lunea este deschis între orele 12:00 și 24:00, iar în restul săptămânii între 10:00 și miezul nopții.

Pentru mai multe detalii și rezervări accesați website-ul Stadio restaurant sau pagina lor de Facebook.

Descoperiți Social 1, un restaurant cu un design care reinterpretează ironic valori din “România socialistă”.

Leave a Reply