Selectiv dar nu plin de snobism, hainele și mâncarea se îmbină de minute la The Urbanist

Selectiv dar nu plin de snobism, hainele și mâncarea se îmbină de minute la The Urbanist

[mark style=”text” color=””]Centrul Vechi din capitală este mereu plin de surprize. Iar una cu adevărat specială este The Urbanist.[/mark]

Foto: Facebook

Cafea și denim, bar și magazin de sneakerși, descoperiți The Urbanist, în București.

Cei de la The Urbanist caracterizează locul și atmosfera într-un mod unic. Este vorba despre un provider urban de ‘well-being’ și insider’s guide al unui lifestyle conectat cu orașul, selectiv dar nu snobbish, intelectual, street-smart și non-mainstream. Funcționează ca magazin de denim & sneakers și bar & cafenea, 7/7, 8AM to 12PM.

Și dacă asta nu v-a convins, adaug că nopțile de petrecere în capitală încep la The Urbanist. Este un spot ideal pentru pre-party de joi până duminică. Găsiți catalizatorul de petrecere în compania celor mai selecți DJs și artiști locali și internaționali.

Citiți și Se lasă cu socializare și burgeri buni la MODELiER Bar.

Situat pe Căldărari 3, lângă Hanul Manuc, este un spațiu hibrid, ce funcționează ca un mix bine echilibrat între magazinul de denim & sneakers și barul & cafenea The Urbanist.

Dacă dați pe la ei o să găsiți pe masă băuturi și snacks-uri delicioase și sănătoase. Căldura e mare, mai ales în această perioadă a anului. Așa că o selecție atentă a unora dintre cele mai bune beri artizanale românești vă va ajuta să vă stingeți setea.

Cafeaua vă va lua prin surprindere. În fiecare săptămână provine dintr-o altă origine de specialitate.

În plus colecțiile unora dintre cele mai apreciate branduri locale și internaționale, de streetwear & contemporary lifestyle, și numerele celor mai cunoscute cărți și reviste de artă, fashion sau entertaiment sunt la The Urbanist, pentru deliciul dvs..

Foto: Facebook

Pentru mai multe detalii și rezervări, intrați pe pagina oficială de Facebook – The Urbanist.

Citiți și Descoperiți barul danez din nordul capitalei, pentru o selecție specială de beri nefiltrate – Mikkeller