Rochii de vară de care o să te îndrăgostești în 2018

Rochii de vară de care o să te îndrăgostești în 2018

[mark style=”text” color=””]Vara este momentul de glorie al rochiilor. Scurte sau lungi, cu imprimeuri sau monocolore, rochiile sunt peste tot. Dacă nu știi ce să mai alegi pentru acest sezon, aici poți să vezi câteva din cele mai trendy opțiuni.[/mark]

rochii de vară
Foto: Pinterest

Volănașe

Nu e primăvară fară flori și nici vară fară volonășe. Alege o rochie scurtă care să aibă volanele plasate strategic, astfel încât să te ajute să-ți ascunzi defectele sau, din contră, să pui în valoare ce ai. Dacă ai sânii mici câteva volane în zona bustului vor crea iluzia unui bust mai generos. Nu renunța la bijuterii, dar nici nu supraaccesoriza. Dacă vrei să mergi la sigur alege o perche de cercei rotunzi, nu foarte mari și un lănțișor cu medalion.

rochii de vară
Foto: emfashionfiles.com/

Spatele gol

Nimic nu e mai sexy și mai de efect decât să-ți lași spatele la vedere. Profită de vremea caldă și poartă o rochie cu spatele gol. Avantajul acestor rochii de vară este că, deși sunt extrem de senzuale, sunt în același timp potrivite pentru nenumărate situații, tocmai pentru că nu transmit vulgaritate. Până la urmă nu arăți prea mult decolteu, iar lungimea este mai mult decât acceptabilă. Atenție însă, nu distruge efectul purtând un sutien.

rochii de vară
Foto: periodicult.tumblr.com

Anii ‘80

Pentru că vintage e mereu la modă, vara aceasta designeri au redescoperit siguranța de sine a anilor ‘80. Când vorbim de rochii de vară specifice perioadei vorbim de modele largi, confortabile. Păstrează neonul și umerii extravaganți pentru seară, iar în timpul zilei alege o rochie  în culori pastelate cu imprimeuri spălăcite, exact cum purtau mamele noastre cândva. Pentru a aduce modelul  în actualitate alege o coafură actuală și accesori moderne.

rochii de vară
Foto: Pinterest

Rochie de plajă

Nu e vară fară plajă, asta știe toată lumea. Tocmai de aceea din garderoba ta de sezon nu poate lipsi o rochie lungă de plajă. Alege un model cu un imprimeu colorat, care să iasă în evidență.  Nu te limita doar la litoral și poartă rochia cu încredere și în jungla de asfalt. Accesorizeaz-o cu cercei mari, un turban și ochelari de soare uriași, și astfel te vei simți la malul mării, chiar dacă ești la o terasă din oraș.

Încearcă și:

Leave a Reply