Patru tunsori la modă pe care le vrei în 2018!

Patru tunsori la modă pe care le vrei în 2018!

[mark style=”text” color=””]O schimbare nu strică niciodată și dacă anul acesta vrei să treci pe la salon, poate ar fi bine să arunci un ochi pe câteva din cele mai “hot” tendințe ale momentului. Descoperă patru tunsori la modă pe care trebuie să le încerci în 2018.[/mark]

tunsori la modă
Foto:Pinterest

1.Până la umeri

În anul 2018 părul se poartă până la umeri. Spune adio firelor despicate și alege lungimea momentului. Părul este destul de scurt să fie ușor de îngrijit, dar destul de lung să poți să experimentezi cu diverse tipuri de coafuri.

tunsori la modă
Foto: aquicatamarca

2.Bobul răvășit

Vocile masculine spun că nimic nu e mai sexy la femei ca părul răvășit. În acest an poți să te bucuri. Dacă alegi să-ți faci un bob răvășit vei fi superbă și în ochii criticilor de modă, dar și în ochii băieților pe care vrei să-i impresionezi. Spune-i stilistului tău să-ți lase părul în scări și un breton mai lung. Stai liniștită, aspectul răvășit nu va fi permanent. Cu o placă sau un ondulator vei fi gata de petrecerea formală organizată de șeful tău.

tunsori la modă
Foto:Pintrest

3.Șic à la française

La polul opus este  “over” stilizatul bob à la française. Părul negru, tăiat scurt și drept este prezent în mai toate tendințele actuale de hairstyling. Ca să înțelegi mai bine, imaginează-ți un personaj languros dintr-un film noir. Un bob à la française îți dă instant o notă de senzualitate și un aer sofisticat greu de egalat de alte tunsori.

tunsori la modă
Foto: Elle.ru

4.Breton dramatic

Dacă vrei să o faci o schimbare dar nu ești pregătită să renunți la pletele lungi, cea mai simplă cale de a-ți schimba radical aspectul este să-ți faci un breton. Poți să  alegi să fii uber cool și să-ți lași un breton extrem de scurt sau din contră, poți să optezi pentru un aspect grunge și să-ți lași părul să-ți acopere privirea, oricum vei avea un look în trend.

Dacă știi, vrei să știi mai mult! Fii inventivă! Te-ar putea interesa și:

Leave a Reply