Parfum de vară! Ce parfum alegem în acest sezon

Parfum de vară! Ce parfum alegem în acest sezon

[mark style=”text” color=””]A venit vara și o dată cu ea orice fată trebuie să facă câteva schimbări.  Sigur, deja ai trecut de la hainele de iarnă la cele de vară, dar știi că ar trebui să treci și de la parfumul de iarnă la cel de vară? Află ce parfumuri sunt cele mai potrivite pentru lunile toride de vară.[/mark]

parfum de vară
Foto: Fragrantica

Eternity

Parfumul Calvin Klein pentru vară este alegerea perfectă pentru acest sezon. Acest parfum floral are note de gardenie, bujor, flori de portocală dar și pară japoneză. Este parfumul ideal pentru cele îndrăgostite de aromele florale și fructate.

parfum de vară
Foto: Raspberrykiss

Jimmy Choo

Dacă ești o petrecăreață înrăită care nu pierde nicio ocazie să se distreze, acesta este parfumul tău de vară. Un miros curajos pentru o fată îndrăzneață. Jimmy Choo propune note de patchouli, caramel și orhidee tigru, totul asamblat într-o sticluță ultra șic.

parfum de vară
Foto: La Touche de Beauté

Violet Blonde

Dacă îți plac  parfumurile grele, puternice și nu ai vrea să renunți la aromele de acest fel nici în timpul verii, nu dispera. Tom Ford are soluția pentru tine. Violet Blonde este un parfum pentru acele nopți nebune în care petreci alături de prieteni și dansezi până nu mai poți. Bazat pe esențe de violetă, iris, cedru și mosc, Violet Blonde este de neînlocuit, la fel ca fata care îl poartă.

parfum de vară
Foto: cherry blossom girl

Daisy

Un parfum pe cale să devină clasic, Daisy de la Marc Jacobs te duce cu gândul la o întâlnire romantică, într-un parc plin de flori. Cu o combinație neobișnuită de pomelo, bujori, dar și cedru, Daisy este parfumul preferat pentru numeroase fashioniste.

parfum de vară
Foto: google

Flora

Pentru cea mai romantică fată Flora este parfumul delicat, care emană eleganță, rafinament și delicatețe. Creatorul parfumului și-a dorit să surprindă mirosul florilor înflorite și pentru asta a creat un parfum cu o bază de magnolii, iar pe lângă, ca o broderie, se simt note de citrice, lemn de santal, freezie și chiar puțină ciocolată.

Dacă vrei să știi mai multe, citește și:

Leave a Reply