O altă lume și o experiență de neuitat…India

O altă lume și o experiență de neuitat…India

[mark style=”text” color=””] Pentru că suntem mereu în căutarea unor noi experiențe, vom dedica această săptămână experienței trăite în India.

[/mark]

india

Cum ne-am decis să cunoaștem lumea politeistă?

Hmmm, era de mult pe listă această lume exotică și îndepărtată și am profitat de faptul că în luna martie are loc festivalul Holi, un festival al culorilor. Așa ca ne-am spus că nu îl putem rata și am început să căutăm biletele de avion în perioada respectivă. Astfel, ne-am mobilizat și iată că ne bucurăm acum de o experiență unică, o cultură total diferită față de a noastră, o credință foarte prezentă și un contrast șocant între sărăcia și bogăția locului.

Cum ne-am organizat plecarea?

Ne-am dorit libertatea de a cunoaște această țară mai îndeaproape și fără limite impuse de program, drept urmare nu ne-am luat o ofertă de turism prestabilită, ci toată excursia a fost organizată de noi, pe cont propriu.

india

Zis și făcut. Dacă vreți să experimentați și voi, vă împărtășim din cele învățate: veți avea nevoie de viză. Vă recomandăm varianta online – e mai simplu și veți primi pe email confirmarea.

Nu plecați fără să faceți o vizită la medic cu 2 luni înainte de plecare care vă va ajuta să luați toate măsurile de precauție necesare.

india

1. vaccinuri:

  • DTP (anti-difterie, tetanus si poliomielită)
  • Împotriva febrei tifoide
  • Împotriva Hepatitei A și B

2. pastiluțe împotriva malariei pe care le veți lua atât înainte de plecare cât și după întoarcere.

3. spray împotriva țânțarilor care să reziste zonei hardcore din India

india

Pentru a nu risca să avem surprize neplăcute, ne-am făcut și asigurare medicală de călătorie. Suma pentru o asemenea asigurare pornește de la 90 lei.

Ne-am îndesat hainele și câteva medicamente recomandate pentru digestie și răceala în trolerul imens și am început experiența prin zborul de doar 11 ore până la prima destinație din India.

Citește și: Prima destinație – New Delhi, capitala haotică a Indiei.

Leave a Reply