Museum of Senses, cel mai cool muzeu din București

Museum of Senses, cel mai cool muzeu din București

[mark style=”text” color=””]Astăzi sărbătorim o lună de la deschiderea celui mai cool muzeu din capitală, Museum of Senses.[/mark]

În urmă cu o lună de zile se deschidea Museum of Senses. Acesta este un loc unic în România. Vizitatorii muzeului au parte de o experiență extraordinară. Cei care-i calcă pragul se trezesc într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.

Foto: blog.silviupal.ro

Museum of Senses propune curioșilor o călătorie în care aceștia își vor trezi simțurile. Este situat în incinta Mall-ului AFI Cotroceni. O pleiadă de vedete i-au călcat deja pragul. Corina, Inna, Andra și mai nou Antonia sunt doar câteva dintre acestea.

Museum of Senses este un loc al senzațiilor și iluziilor. Este un spațiu care cuprinde 12 camere atât distractive cât și educative. Ideile și decorurile sunt pline de enigme, o adevărata aventură a simțurilor.

Foto: Instagram

În cadrul acestui muzeu veți afla mai multe despre percepție, vibrații, atingere, miros, creierul uman și știință.

Explorați acest mediu enigmatic trecând prin labirinte și străzi întunecate. Descoperiți o zonă în care apa curge de jos în sus. Apoi veți avea ocazia să vă plimbați printre culori și oglinzi, umbre și lumini. Globuri Tesla, un pat de cuie sau o cameră cu susu-n jos fac parte dintre deliciile muzeului.

Testați Poarta spre neant pentru a vedea lucrurile înspre infinit. Adrenalina va crește când vă veți afla în tunelul Vortex.

Foto: Instagram

Camera AMES vă va pune la încercare percepția asupra dimensiuniilor dvs.. Iar camera înclinată vă va face să descoperiți că nimic nu este așa cum pare.

Pagina de Instagram  a muzeului este motivația perfectă pentru a-l vizita cât mai curând.

Foto: Instagram

Prețul unui bilet pentru un adult este de 35RON. Pentru copiii între 5 și 15 ani prețul este de 25RON.
Printre alte facilități și servicii oferite de Museum of Senses se numără: zona de împrospătare a simțurilor, vestiare și un magazin de suveniruri.

O să vizitați muzeul? Ce părere aveți despre această atracție în România?

Descoperiți și un hotel format din camere-bulă din care puteți admira cerul înstelat.

Leave a Reply