Motivația de care ai nevoie înainte de vară: toate femeile sunt frumoase

Motivația de care ai nevoie înainte de vară: toate femeile sunt frumoase

[mark style=”text” color=””]Încredere la pământ, lipsa motivației, nu uita: toate femeile sunt frumoase. Iată un exemplu ideal pentru a-ți recăpăta puterea.[/mark]

Foto: instagram.com/brianaberglund/

Sara Geurt are 27 de ani dar s-a născut cu suferind de sindromul Ehlers-Danlos. Acesta îi face pielea neobișnuit de elastică. Din această cauză majoritatea afirmă că are de două ori vârsta ei naturală.

De când povestea ei s-a răspândit pe internet, a început să-și folosească influența ca model pentru a încuraja alte femei să-și găsească curajul de a vorbi, de a se face auzite.

Împreună cu prieteana sa, fotografa Briana Berglund, a pus la cale o ședință foto – una care răspândește mesajul inclusivității și diversității.

Toate femeile sunt frumoase.

Foto: instagram.com/brianaberglund/

A contactat diferite femei pe mediile de social media pentru a i se alătura pentru ședința foto Red is Resilient. 13 femei au răspuns și au participat la acest proiect îndrăzneț.

Citește și despre noua generație de femei puternice, trecute de 40 de ani.

Grupul a fost format din femei voluptoase, femei cu vitiligo, femei cu dizabilități fizice și mentale, femei de culoare și femei cu afecțiuni medicale rare.

Unul dintre modele, Sarah Macdonald, 20 de ani, a spus: “Vrem să trimitem mesajul că toți suntem egali și frumoși în felul nostru. Indiferent de locul de proveniență, etnie, tipul corpului sau starea de sănătate.”

Foto: instagram.com/brianaberglund/

În timpul copilăriei Sarah și-a ascuns semnul de naștere pentru că simțea că nu va fi acceptată.

Deși iubirea de sine nu a venit ușor, ea a învățat să-și accepte și să-și iubească corpul.

“Când eram copil, am privit-o ca pe o parte urâtă a mea, când în realitate este cea mai frumoasă parte a mea”, a spus ea.

Cum să discutați cu fiica dvs. despre corpul ei – Ghidul unei femei puternice.

“Am avut un sentiment atât de puternic atunci când am stat alături de toate aceste frumoase femei din diferite medii și cu diferite tipuri de corpuri. Îmi doresc să fi știut, atunci când eram copil, că într-o zi o să fiu implicată în ceva atât de puternic”.

Este un exemplu frumos. Toate femeile, toți oamenii sunt frumoși. Acceptați-vă și iubiți-vă exact așa cum sunteți. Vă doresc o săptămână minunată.

7 Lecții pe care le puteți învăța de la celebra actriță, Audrey Hepburn.

Leave a Reply