Machiaj la mare căutare pentru nuntă inspirat de la vedetele Hollywood-ului

Machiaj la mare căutare pentru nuntă inspirat de la vedetele Hollywood-ului

[mark style=”text” color=””]Prima și cea mai importantă regulă a machiajului de nuntă este să fie realizat în ton cu stilul tău de personalitate și implicit, vestimentar. 

Pentru a veni în ajutorul tău în cea mai importantă zi din viață, îți arătăm cele mai inspiraționale tipuri de machiaj purtate pe covorul roșu.

[/mark]

 

Machiaj de nuntă la mare căutare

Într-adevăr, știm cu toții că tu vei fi cea mai privită persoană de la acest eveniment, iar asta înseamnă că trebuie să te reprezinte ceea ce porți. Iubești culorile? Fă-ți un smokey-eyes cu verde. Nu suporți genele false? Renunță la ele și folosește un mascara carbon black.

Lasă-te inspirată de machiajul următoarelor vedete.

Buze piersică

machiaj de nuntă la mare căutare

Ochii strălucitori ai lui Rosie Huntington-Whiteley și buzele piersică sunt potrivite pentru nunți.

CITEȘTE ȘI: 5 make-up artiști internaționali pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram.

Smoky Green Eyes

 machiaj de nuntă la mare căutare

Îndrăgostită de culoare? Distrează-te cu fardul de ochi în ziua nunții tale! O nuanță de culoare verde arată deosebit pe roșcate cu un ten asemănător cu al Emmei Stone.

Pomeți conturați

 machiaj de nuntă la mare căutare

Buzele bombon delimitează conturul puternic al lui Kerry Washington de un machiaj dramatic – beneficiază de trăsături ascuțite și un pop-up de culoare.

CITEȘTE ȘI: 8 trucuri de make-up pentru fete leneșe care vor să arate superb.

Buze roz

 machiaj de nuntă la mare căutare

Copiați machiajul de trandafir prăfuit purtat de Rachel Brosnahan pentru un aspect clasic care este garantat a fi subtil de frumos atât în fotografii, cât și în persoană.

Eyeliner cu aripi

 machiaj de nuntă la mare căutare

Ar fi Adele cu adevarat Adele fara tușul ei înaripat? Dacă te regăsești în machiajul anilor 50′, profită de eleganța ce o emană și poartă linia tușului în ziua nunții.

Gene glamour

 machiaj de nuntă la mare căutare

Ia exemplu de la Allison Williams și concentrează aspectul machiajului de mireasă pe o singură caracteristică: genele! Îmbunătățește genele naturale prin adăugarea unor falsuri individuale și garantat vei avea o privire de neuitat.

CITEȘTE ȘI: 5 Idei de coafuri pentru anul 2018.

Ochi strălucitori

 machiaj de nuntă la mare căutare

Unii experți în machiaj te vor sfătui să te joci cu ochii sau cu buzele, nu cu ambele. Aruncă acea bucată de înțelepciune pe fereastră și fii dramatică la scară înaltă! Taraji P. Henson ne arată că ochii strălucitori și buzele prună se pot împerechea foarte frumos.

Acum tot ce a rămas este să te decizi ce îți place și îți valorifică trăsăturile feminine.

Ține cont în alegerea ta și de: Culoarea anului 2018. Ce simbolistică are aceasta.

Leave a Reply