Machiaj geometric! Cum poți să-ți schimbi look-ul radical, doar cu ajutorul unui tuș

Machiaj geometric! Cum poți să-ți schimbi look-ul radical, doar cu ajutorul unui tuș

[mark style=”text” color=””]

Tendința sezonului în machiaj este tușul geometric. Renunță la liniile cuminți în favoarea unor modele cât mai extravagante și categorice. Nu-ți fie frică să fii originală și lasă-ți creativitatea să iasă la iveală.

[/mark]

machiaj
Foto: Ekua King

Machiaj Punct

Dacă nu te simți pregătită să porți din prima un machiaj prea conceptual, ai putea să începi cu un simplu punct, aplicat desigur la mijlocul ploapei inferioare. Nu îți trebuie prea multă maiestrie, ci doar un strop de concentrare. Look-ul nu e prea extravagant, dar cu siguranță va atrage câteva priviri. Când simți că ești pregătită să încerci mai mult, joacă-te cu punctele. Spre exemplu aplică mai multe, sau în locuri diferite.

machiaj
Foto: Pinterest

Cat eye with a twist

În loc să-ți faci același cat eye zi de zi, încearcă un machiaj complet diferit. Fă o linie dreaptă, după care desenează un triunghi pe codiță. Acest tip de machiaj geometric este prezent pe mai toate podiumurile și propune un adevărat exercițiu de imaginație și îndrăzneală. Lasă-ți buzele nude, pentru a nu oferi un contrast prea puternic.

machiaj
Foto: Pinterest

Machiaj Star

Un alt mod simplu de a realiza un machiaj geometric este de a trage cu tușul o linie simplă, cât mai aproape de gene, după care a trasa, să-i spunem o jumătate de stea, practic o linie în zig-zag în josul ploapei. Machiajul este perfect pentru o petrecere sau o seară cu tematică disco. Pentru un look cu adevărat glam fă-ți părul creț în stilul anilor 70 și folosește un tuș colorat, neapărat cu sclipici. Nu ai cum să treci neobservată așa.

machiaj
Foto: Pinterest

Culoare

Nu uita, tușul nu e obligatoriu negru. Folosește cu încredre culorile în machiajul tău de zi cu zi, mai ales acum că a venit vara. Nu te sfii să aplici linii groase, în culori tari precum: albastru, verde sau chiar galben.

Dacă vrei să ştii mai multe, citeşte şi:

Leave a Reply