L’air de France – magia și rafinamentul parfumurilor franțuzești

L’air de France – magia și rafinamentul parfumurilor franțuzești

[mark style=”text” color=””]Parfumurile franțuzești au o eleganță aparte, ce desăvârșesc aparițiile și completează ținutele cu note de mister. Laboratoarele Fiterman te invită să descoperi rafinamentul și noblețea parfumurilor Charrier Parfums. [/mark]

Charrier Parfums a luat naștere în urmă cu 125 de ani, la Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor.
În fabrica de la Valluris este creat, dezvoltat, conceput și produs fiecare parfum care te alintă cu arome rafinate și atrăgătoare.

Iată de ce merită să-ți răsfeți simțurile cu parfumurile Charrier Parfums, distribuite de Laboratoarele Fiterman:

Tendre Folie – Învăluie femeia mai întâi în note de mandarină și pepene galben, pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de iris.
Air de France Croyance Or – Răsfață simțurile femeilor grațioase cu aroma delicată a violetelor, cu parfumul suav al prunelor, trandafirilor și orhideelor și cu notele puternic lemnoase.
Air de France Pour Homme – Este un parfum bărbătesc, ușor picant, care îmbină perfect notele de mandarină și portocală cu cele marine, cu piperul, cedrul, moscul alb și ambră pentru a emana eleganță și siguranță de sine nestudiată.

parfumuri frantuzesti

Les Parfums de France, o colecție de trei parfumuri:

  • Love Romantic, eau de parfum – Îmbină notele din familia citricelor și a fructelor (mango, măr verde, lamâie, grapefruit, coacăze negre) cu note florale de liliac, iasomie, trandafir și note de bază lemnoase.
  • Lovelys French, eau de parfum – Este o explozie de arome care îți trezesc simțurile, începând cu mireasma atrăgătoare de iasomie, pară și portocală, terminând cu note orientale de vanilie și mosc.
  • Love Elegant, eau de parfum – Emană eleganță prin îmbinarea aromelor suave de pară, flori albe si trandafir, cu cele puternice de lămâie, grapefruit și mosc.

Citeşte şi: