Kanye West revine în forță cu un album nou și imagini provocatoare care promovează hainele sale

Kanye West revine în forță cu un album nou și imagini provocatoare care promovează hainele sale

[mark style=”text” color=””]Noul album face ravagii în lumea muzicală. Colecția de modă e promovată prin imagini controversate, lascive. Ei bine, putem afirma că Kanye West revine în forță.[/mark]

Foto: Elle/@elirusselllinnetz

Un album nou, o colecție de haine promovate prin imagini provocatoare și nenumărate afirmații nelalocul lor – acesta este Kanye West pe care îl așteptam.

Starul american a revenit în forță pe toate planurile. Nu numai că albumul său, YE, a rupt topurile de specialitate, dar imaginile noii sale colecții de haine au cam lăsat publicul cu gura căscată. În plus a împlinit de curând 41 de ani iar petrecerea de ziua lui nu a fost cu nimic mai prejos față de stilul cu care ne-a obișnuit.

Citiți și Cele mai urmărite vedete pe Instagram

Să le luăm pe rând. Albumul său, YE, a fost lansat luna aceasta iar toate cele 7 piese au intrat în celebrul top de muzică Billboard. În plus primele 7 locuri de pe Spotify au fost ocupate de piesele de pe album. Se pare că americanii îl iubesc din nou.

În al 2-lea rând designerul Kanye West a lansat o campanie ieșită din comun pentru ultima sa colecție de încălțăminte.

Fotografiile sunt cel puțin provocatoare, mai ales dacă luăm în considerare că promovează o singură pereche de adidași.

Pentru adidașii Yeezy 500 Supermoon, West a recrutat o mână de influencers și vedete de pe internet, inclusiv staruri porno. Fotografiile vorbesc de la sine.

Foto: twitter.com/ShannonJessie

Cât despre petrecerea organiată de ziua lui, West a sărbătorit cei 41 de ani împliniți în stilul propriu. Starul rap s-a bucurat de compania familiei și a prietenilor apropiați, a avut ca invitat un mentalist și a primit un tort în formă de munți. Petrecerea a avut loc în casa lui din Los Angeles, iar gazda a fost soția sa, Kim Kardashian.

Cumnatele Kourtney Kardashian si Kendall au participat la petrecere împreuna cu prietenii lui West, Kid Cudi, Pusha T și tatăl său, Ray.
Oaspeții au fost distrați de mentalistul israelian Lior Suchard.

Citiți și Surpriză la metrou! Află ce staruri americane au cântat deghizate la metroul din New York