Inspirație marca Fashion Week New York!

Inspirație marca Fashion Week New York!

[mark style=”text” color=””]Orice pasionată de modă știe că Săptămâna Modei de la New York este unul din cele mai importante evenimente ale anului. Cunoscut pentru atmosfera vibrantă, orașul care nu doarme niciodată este locul în care moda este la ea acasă. Dincolo de faima construită cu ajutorul unor seriale precum Sex and the City, moda new-yorkeză înseamnă inovație, curaj și utilitate.[/mark]

fashion week
sursa: Man Repeller

Află mai jos care au fost trendurile preferate ale designerilor în acest sezon. Lasă-te inspirată și nu-ți fie frică să aduci elemente de pe podium în dulapul tău.

fashion week
sursa: Vogue Paris

Fashion Week Trends: De poveste

NY fashion week
sursa: Harper’s Bazaar

Show-ul Rodarte a fost unul din momentele cu adevărat extraordinare ale săptămânii de la New York. Cele două surorii americane au transformat o hală într-un paradis floral. Delicatețea și fragilitatea sunt doar aparente, ținutele având de fapt o forță masivă. Cu puțin noroc poți găsi și în magazinele de la noi astfel de rochii pentru fete romantice cu atitudine.

Fashion Week Trends: Cauciuc

Deși Săptămâna Modei este asociată cu haine complicate din materiale prețioase, sezonul acesta, atât pe podium, cât și în afara lui, materialul vedetă a fost banalul cauciuc. Practic, nepretențios și original, cauciucul a cucerit New Yorkul. Până când vom vedea și pe meleagurile noastre costume de cauciuc ca cele prezentate de Simon Miller poți să alegi un trenci perfect pentru zilele ploioase de toamnă de la Zara.

Fashion Week Trends: Lavanda

NY fashion week
sursa: E! News

Una din cele mai liniștitoare culori are parte de o revenire spectaculoasă în acest sezon. Potrivită cu orice tip de piele și cu nuanțe diferite de intensitate, lavanda se regăsește atât în ținutele de zi cât și în cele de seară. Și nu vorbim de accente aici, ci de ținute din cap până în picioare în culoarea relaxantă.

Însă dacă tot se spune că toate marile proiecte încep cu un singur pas, proiectul all lavander poate începe cu o pereche de pantaloni.

Fashion Week Trends: Pene

Un plus de extravaganță îți va însenina orice zi rece și monotonă. Designeri americani, dar nu numai, s-au îndrăgostit de pene, pe care le-au folosit în diferite combinații. Pentru inspirație poți urmării show-urile Oscar de la Renta sau Proenza Schouler. Singura problemă este că poate fi destul de dificil să găsești un obiect vestimentar înaripat pe gustul tău.

NYFW
sursa: FashionFiles

Până găsești o piesă mai excentrică poți să-ți achiziționezi un pulover Forever 21 pe care să-l combini cu blugi skinny și o pereche de cercei mari.

Fashion Week Trends: Tehnic

Revoluția digitală parcă nu se mai termină. Descoperirile tehnologice au fost îmbrățișate cu nerăbdare de lumea modei și o mulțime de designeri vestimentari, dar și trend setteri s-au orientat către o serie de haine futuriste.

rihanna_fenty_puma_h
sursa: Hollywood Reporter

Culori metalice, fâș, modele inspirate din lumea atleților, acestea sunt câteva din caracteristicile hainelor viitorului. Mary Katrantzou, Marc Jacobs sau Fendy Puma by Rihanna sunt poate cele mai cunoscute nume asociate cu acest trend, însă cu siguranță nu sunt singurele.

Dacă combinațiile propuse la New York sunt parcă prea greu de abordat în cotidianul românesc, încearcă întâi un hanorac cu glugă metalizată.

Citește și: