Îngrijire delicată pentru bebeluși. Cum protejăm pielea fragilă a micuților?

Îngrijire delicată pentru bebeluși. Cum protejăm pielea fragilă a micuților?

[mark style=”text” color=””]Ai așteptat cu nerăbdare și emoție momentul venirii bebelușului pe lume, iar acum micuțul tău are nevoie de o îngrijire sinonimă cu iubirea supremă. Îți dorești să-i fii alături în fiecare moment, să-l liniștești atunci când plânge, să-i oferi confort și să-i răsfeți pielea delicată cu produse inspirate de comorile naturii.[/mark]

Klorane Bébé oferă produse ce protejează, încă de la naștere, pielea fragilă a micuților
sursa: Mothering

La naștere și în primii trei ani de viață, pielea copilului este imatură și vulnerabilă deoarece bariera cutanată este încă fină. Așadar, nu poate încă să își desfășoare rolul de protecție împotriva agresiunii factorilor externi.
Pentru a învălui pielea delicată a micuților într-un strat catifelat și a o proteja este necesară folosirea unor produse de îngrijire specifice, care ajută la menținerea pielii sănătoase, curate și protejate împotriva iritațiilor și uscăciunii cutanate.

Din păcate, o mulțime de produse dedicate îngrijirii bebelușului provoacă alergii datorită ingredientelor folosite. Acestea pot folosi pe ambalaj cuvinte ca “formulă blândă” sau “pentru piele sensibilă”, însă, în lista de ingrediente apar de multe ori substanțe care irită pielea cum ar fi alcoolul sau aromele sintentice. Blând? Nu prea cred.

Cum alegem produsele de îngrijire ale bebelușului?

Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul nostru este bine să ne informăm și să testăm încrederea și siguranța produselor pe care le folosim în îngrijirea acestora. Cu parfumuri și ingrediente sintetice în compoziție riscăm să obținem niște reacții adverse de toată frumusețea,  precum iritarea pielii, erupțiile și chiar problemele respiratorii. Așa că mare grijă la ce conține lista de ingrediente atunci când alegeți un produs.

Din fericire, produsele naturale și non-toxice pentru îngrijirea copiilor reprezintă o modalitate ușoară și sigură de a-l proteja pe cel mic. Mărcile organice și-au pus amprenta în industria frumuseții și îngrijirii și tot mai multe mămici își doresc să ofere copilului o îngrijire a pielii corectă încă de la naștere.

Cum alegem produsele pentru nou-nascuti?

Aș vrea să vă povestesc câte ceva despre brand-ul Klorane Bebe care a dezvoltat o nouă campanie de imagine pentru produsele sale. Brand-ul a fost creat în 1967 de Pierre Fabre, farmacist vizionar, care a înțeles foarte repede importanța îngrijirii pielii copilului folosind ce este mai bun din natură. În 2018 acest brand produs în Franța, cu o vechime de 50 de ani pe piața de cosmetice și îngrijire, renaște cu formule naturale, care respectă mai mult natura și oferă tot mai multă siguranță și senzorialitate.

Produsele din aceasă gamă protejează pielea fragilă a micuților, selectând ingrediente cu toleranță ridicată pentru a propune formule naturale adaptate pentru pielea copiilor. Toleranța produselor este clinic dovedită pentru sugari și copii, prin intermediul studiilor realizate sub control pediatric și dermatologic pentru a garanta utilizarea în deplină siguranță.

În urma testelor clinice de toleranță pediatrică, reprezentanții Klorane Bebe au dezvăluit faptul că nu s-a observat niciun semn clinic de iritare sau senzație de disconfort la cei 359 de copii care au participat la testare.

O altă treabă mișto este și faptul că acest brand limitează impactul asupra mediului cu ambalaje eco-create (flacoane cu 25% PET reciclat și capsule de tub cu -46% plastic), iar pentru produsele ce necesită clătire, formule biodegradabile.

Care este secretul eficienței și siguranței brand-ului Klorane Bebe?

La baza acestor produse de îngrijire stau gălbenelele provenite din cultura BIO. Proprietățile lor calmante și protectoare sunt cunoscute încă din anchitate. De peste 50 de ani, aceasta este secretul eficienței și siguranței brand-ului Klorane Bébé. Florile sunt recoltate manual și cultivate respectând principiile agriculturiii ecologice.

Obținut prin macerarea florilor, concentratul este apoi asociat izoleucinei, un amino acid esențial care permite fortificarea apărării naturale a pielii copilului, pentru o mai bună protecție împotriva iritațiilor zilnice și împotriva uscăciunii.

Klorane Bébé oferă produse ce protejează, încă de la naștere, pielea fragilă a micuților
sursa: klorane france

Klorane Bébé oferă produse ce protejează, încă de la naștere, pielea fragilă a micuților, pentru un ritual de îngrijire complet ce cuprinde: baie, toaletă și schimbarea scutecului.
Și, pentru că un copil fericit înseamnă părinți fericiți, toate formulele sunt parfumate delicat (cu excepția produselor pentru schimbarea scutecului, care sunt inodore) cu miros floral dulce brevetat relaxant, fără alcool sau uleiuri esențiale.

De ce preferă mămicile produsele de la Klorane Bebe pentru bebelușul lor?

[blockquote]Bebelușul meu s-a născut cu o piele foarte sensibilă. Se irita de la aproape orice. Nevoia și dorința de a crește un copil care să nu dezvolte alergii pe viitor m-au determinat să dau o mai mare importanță produselor de îngrijire pe care le folosesc și astfel am ajuns interesată de produsele cât mai naturale și non-toxice. În acest fel am reușit să ținem sub control iritațiile și să protejez pielea ghemotocului meu.[/blockquote]

Un lucru este clar, în momentul în care părinții cumpără produsele de îngrijire pentru bebeluși au niște criterii foarte bine definite: siguranța care rimează cu produsele naturale și sănătatea micuților.

Cum alegem produsele pentru nou-nascuti?
sursa: milkwithmint.com

Stând de vorbă cu mai multe mămici prezente la evenimentul organizat de Klorane cu ocazia lansării noilor ambalaje, am descoperit că produsele din gama Klorane Bebe ocupă un loc important în topul preferințelor produselor de îngrijire.

De ce? Raspunsul a fost la obiect și strâns legat de formula activă folosită în aceste produse  care ajută la menținerea pielii sănătoase, curate și care protejează împotriva iritațiilor și uscăciunii cutanate, calmând, hidratând și protejând. Astfel, mămicile consideră produsele Klorane Bebe de calitate, fără parabeni, coloranți sau săpun care să usuce pielea.

Naturalețe, siguranță, senzorialitate și 96% ingrediente naturale

Toate acestea rezonează extrem de bine cu noua misiune a brand-ului, aceea de a împărtăși bogățiile naturii cu cei mici. O misiune care definește foarte bine valorile brand-ului: Explorare, Protejare, Împărtășire.

În Franța există și fundația Klorane Botanical. Aceasta a dezvoltat un program numit “Kit-ul copiilor pasionați de botanică”. Programul propune celor mici diverse kit-uri și ateliere pedagogice care au drept scop sensibilozarea copilului prin pipăit, văz, miros și joc, cu privire la frumusețea și diversitatea lumii naturale înconjurătoare, astfel încât să o prețuiască în viitor. Așteptăm cu nerăbdare lansarea acestui program și în România.

Care sunt cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluşi?

Dacă mergi într-un supermarket și ridici un produs de îngrijire personală de pe un raft ai mari șanse să dai peste ceva care conține ingrediente cu efecte nocive asupra sănătății, legate de tulburări hormonale, pubertate timpurie, cancer sau alte efecte negative. De ce? Deoarece reglementările federale actuale sunt extrem de limitate, iar companiile care folosesc ingrediente netestate nu comit nicio infracțiune.

Una este să folosim aceste ingrediente pentru corpurile noastre adulte, alta pentru copil. Corpul mic al unui copil nu se detoxifică la fel de eficient ca al unui adult, astfel încât aceleași substanțe chimice pot avea un efect mai drastic asupra lor. Nu cred că vrei să testezi așa ceva pe copilul tău.

Și de ce ai face acest lucru când există o gamă largă de produse naturale și sigure pentru îngrijirea copiilor?

Care sunt cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluşi?
sursa: klorane france

Gama de produse Klorane Bébé pentru răsfățul pielii și al părului micuțului tău, non-toxice pentru bebeluși, accesibile și ușor de găsit la următoarea ieșire pentru scutece și alimente.

Tot ce figurează în acest articol îndeplinește următoarele criterii – deosebit de importante pentru copii:

  • ingrediente de origine naturală
  • formule delicat parfumate cu parfum floral dulce brevetat relaxant, fără alcool sau ulei esențial
  • formulă biodegradabilă
  • nu au fost testate pe animale

Descoperă Gama de produse Klorane Bébé pentru un copil ZEN și părinți fericiți:

Care sunt cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluşi?

Produse pentru baie:

Pentru un moment relaxant de tandrețe între tine și copilul tău, produsele Klorane Bébé cu gălbenele calmante curăță, calmează și protejează pielea delicată a copilului. În deplină siguranță.

Pediatrii recomandă să se facă baie în cădiță specială cu puțină apă până la căderea buricului. Această zonă trebuie protejată și îngrijită cu produse dezinfectante recomandate de medic. Este de evitat pătrunderea apei în acel perimetru. De regulă procesul de vindecare durează până la 2 săptămâni de la naștere.

EFICIENȚĂ : Toleranță Bună toleranță oculară*: nu irită ochii Efecte observate** • După aplicare 96% satisfacție Se spală și se clătește ușor Pielea și părul sunt catifelate la atingere Părul are un parfum delicat 93% satisfacție Părul este ușor de pieptănat • După 21 de zile 100% satisfacție Curăță delicat 96% satisfacție Pielea este hidratată și protejată împotriva uscăciunii Scalpul este calmat

* Studiul clinic de toleranță oculară efectuat pe 20 de voluntari adulți. ** Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 30 de bebeluși. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre

EFICIENȚĂ : Efecte observate • După aplicare* 100% satisfacție Pielea este catifelată și confortabilă imediat după utilizare Se spală și se clătește ușor • După 21 de zile 100% satisfacție Pielea este hidratată, protejată și calmată Indicat pentru spălarea zilnică, fără să usuce pielea Evaluarea semnelor de uscăciune și descuamare pe față și corp la 3 săptămâni de utilizare sub control pediatric 100% reducerea semnelor de descuamare pe corp** și pe față*** 51.9% reducerea semnelor de uscăciune pe față și 60.4% pe corp***.

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 32 de bebeluși. ** la 32 de bebeluși, înaltă semnificație statistică (p < 0.001 versus înainte de aplicare) *** la 32 de bebeluși, înaltă semnificație statistică (p < 0.05 versus înainte de aplicare) Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

EFICIENȚĂ : Toleranța Bună toleranță oculară*: nu irită ochii Efecte observate ** o După aplicare 100% satisfacție Părul este moale, mătăsos și parfumat delicat Lasă părul ușor de pieptănat Se clătește ușor o După 21 de zile Respectă și protejează echilibrul natural al scalpului

* Studiul clinic de toleranță oculară efectuat pe 20 de voluntari adulți ** Test de satisfacție în rândul părinților după utilizare sub control pediatric pe 32 de bebeluși Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

Cum alegem produsele pentru nou-nascuti?
sursa: facebook klorane

Produse pentru îngrijire:

Pielea sensibilă a bebelușului necesită o îngrijire specială. Grație produselor hidratante sau hrănitoare cu gălbenele calmante, pielea este hrănită, calmată și protejată. Zi de zi.

  • Cremă hidratantă – O textură fluidă, nelipicioasă, care protejează pielea, calmând iritațiile.

EFICIENȚĂ : Efecte observate* • După aplicare 100% satisfacție Pielea este hidratată, confortabilă și catifelată la atingere imediat după aplicare Pătrunde rapid în piele Plăcut la aplicare 96% satisfacție Textură plăcută, nelipicioasă • După 21 de zile 100% satisfacție Pielea este hrănită, protejată și calmată Previne iritațiile minore și uscarea pielii 96% satisfacție Hidratare eficientă și de durată Evaluarea indexului de hidratare după aplicarea produsului, pentru 24 de ore ** +53% după 1 oră +22.6% după 24 de ore

*Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 33 de bebeluși. ** Măsurători instrumentale pe 19 voluntari adulți, p <0,001, comparativ cu zona netratată și înainte de aplicare. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

  • Cremă nutritivă cu cold cream – Hidratează intens, calmează și protejează pielea uscată și foarte uscată. Eficientă pe crustele de lapte și mâinile crăpate.

EFICIENȚĂ : Efecte observate • După aplicare* 100% satisfacție Pielea este moale și confortabilă imediat după aplicare Textură plăcută, ușor de aplicat Ambalaj igienic 96% satisfacție Pielea este calmată imediat după aplicare • După 21 de zile** 100% satisfacție Lasă pielea intens hrănită și calmată 96% satisfacție Efecte reparatoare și protectoare împotriva uscăciunii Evaluarea indexului de hidratare după aplicarea produsului*** +31% după 24 de ore

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 34 de bebeluși. ** Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 28 de bebeluși. *** Măsurători instrumentale pe 19 voluntari adulți, p<0.001, comparativ cu zona netratate și înainte de aplicare. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

EFICIENȚĂ : Efecte observate • După aplicare* 100% satisfacție Pielea este hidratată, confortabilă și catifelată la atingere imediat după aplicare Textură fină, nelipicioasă și ușor de aplicat • După 21 de zile 100% satisfacție Pielea este hidratată și protejată împotriva iritațiilor minore și a uscăciunii Evaluarea semnelor de uscăciune și descuamare pe corp la 3 săptămâni de utilizare sub control pediatric** 100% reducerea semnelor de descuamare 84.21% reducerea semnelor de uscăciune a pielii Evaluarea indexului de hidratare după aplicarea produsului*** +57% după 1 oră +21% după 24 de ore

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 32 de bebeluși. **la 19 de subiecți bebeluși, înaltă semnificație statistică (p<0.001, comparativ cu zone netratate și înainte de aplicare) *** Măsurători instrumentale pe 20 voluntari adulți, p<0.001, comparativ cu zona netratată) Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

produse naturale
sursa: facebook klorane

Produse pentru toaletă:

Pentru a curăța ușor pielea sensibilă a bebelușului de mai multe ori pe zi, descoperiți produsele Klorane Bébé cu extract calmant de gălbenele, practice și naturale.

Ca regulă zona genitală se curăță prin ștergere întodeauna din față în spate, spre funduleț. Dacă aveți băieței verificați dacă ați șters bine și sub scrot pentru că este o zonă unde se pot ascunde urme de scaun. La fetițe curăță cu atenție cutele labiilor.

EFICIENȚĂ : Efecte observate • După aplicare* 100% satisfacție Folosire “pe fugă”, rapidă și igienică Textură ușoară Curăță delicat și lasă pielea curată, cu o senzație confortabilă • După 21 de zile 100% satisfacție Pielea este catifelată, hidratată și protejată împotriva uscăciunii

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 32 de bebeluși. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

  • Apă de curățare – Curăță blând în orice moment al zilei, prevenind uscăciunea.

EFICIENȚĂ : Toleranță Toleranță oculară excelentă* Efecte observate • După aplicare** 100% satisfacție Curăță delicat pielea bebelușului Lasă pielea cu o senzație de confort Textură proaspătă, nelipicioasă • După 21 de zile*** 100% satisfacție Curăță cu eficiență Lasă pielea suplă, hidratată și protejată împotriva uscăciunii

* Studiu clinic de toleranță oculară efectuat pe 32 de voluntari adulți. ** Test de satisfacție în rândul părinților după utilizare produsului pe 31 de bebeluși. *** Test de satisfacție în rândul părinților după 21 de zile de utilizare pe 31 de bebeluși. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

bebelusi
sursa: facebook klorane

Produse pentru schimbarea scutecului și tratarea iritațiilor:

Pentru îngrijirea zilnică a pielii bebelușului și pentru iritațiile de scutec, Klorane Bébé oferă produse de îngrijire cu gălbenea, ce calmează imediat și repară pielea sensibilă a bebelușului. Eficacitate demonstrată clinic.

EFICIENȚĂ :  Efecte observate* 100% satisfacție Plăcut și ușor de aplicat Pielea este hidratată, suplă și confortabilă la următoarea schimbare de scutec • Scor de iritație** Reducerea rapidă și eficientă a scorului de eritem observat încă de la începutul studiului

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea pe 29 de bebeluși ** la 27 de bebeluși, semnificativ statistic (p < 0.001 versus zonă netratată) Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

EFICIENȚĂ :  Efecte observate* 100% satisfacție Aplicare practică, igienică și fără durere pentru bebeluși Pielea este hidratată, catifelată și confortabilă la următoarea schimbare de scutec • Scorul de iritație și uscăciune Ajută la reducerea rapidă și eficientă a iritației și uscăciunii, încă de la începutul studiului

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizare pe 31 de bebeluși Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

  • Unguent – Inspirat din rețeta originală, curăță, calmează iritațiile și previne roșeața.

EFICIENȚĂ : Efecte observate • După aplicare* 97% satisfacție Pielea este calmantă, hrănită și catifelată la atingere imediat după aplicare Textură plăcută, ușor de aplicat • După 21 de zile 100% satisfacție Previne iritația de scutec 97% satisfacție Curăță delicat Pielea este calmată, hrănită și protejată Evaluarea scorului de uscăciune și eritem** 94% reducerea uscăciunii 91.2% reducerea scorului de eritem

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 48 de bebeluși ** la 24 de bebeluși, semnificativ statistic (p < 0.05 versus înainte de aplicare) Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

  • Pudră de toaletă – O formulă minerală ideală ce absoarbe umiditatea și calmează iritațiile.

EFICIENȚĂ : Efecte observate* • După aplicare 100% satisfacție Textură plăcută, ușor de aplicat 96% satisfacție Pielea este calmată imediat după folosire • După 21 de zile 100% satisfacție Calmează iritațiile minore 96% satisfacție Absoarbe umezeala

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 32 de bebeluși. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

Care sunt cele mai bune produse cosmetice pentru bebeluşi?
sursa: klorane france

Produse pentru parfumare:

Apa parfumată „PETIT BRIN” îi invită pe cei mici în lumea minunată a parfumurilor. Parfumul său plăcut și patentat, combină note dulci și fructate. Este special creat pentru pielea fină și delicată a bebelușului. Nu conține alcool.

  • Apă parfumată “PETIT BRIN” – Fără alcool, această apă parfumată învăluie în tandrețe ritualul de toaletă și trezește simțurile micuților.

EFICIENȚĂ : Efecte observate* 100% satisfacție Relaxant Liniștește și calmează Nu pătează

* Test de satisfacție în rândul părinților după utilizarea sub control pediatric pe 32 de bebeluși. Studiu efectuat într-un centru de cercetare independent, condus de Leïla El Marbouh, Director Clinic de Dezvoltare pentru Laboratoarele Pierre Fabre.

Descoperă produsele Klorane Bébé în farmacii. Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial Klorane Bebe sau pe pagina de Facebook.

Am pregătit și un CONCURS. Regulamentul îl găsiți pe pagina de facebook Clementine. Participarea la concurs reprezintă acordul vostru în prelucrarea datelor pentru extragerea câstigătorului.

Cheers!

Citește și: