Ba poți! Fanteziile sexuale ale femeilor!

Ba poți! Fanteziile sexuale ale femeilor!

[mark style=”text” color=””]”Dacă vrei să faci dragoste sau sex cu partenerul tău, de ce nu o spui clar? Și spune-i exact ceea ce vrei! Fanteziile erotice în dormitor nu sunt un subiect tabu!”[/mark]

fantezii sexuale
sursa: Fstoppers

Care sunt fantezille erotice ale femeilor?

Trăim în secolul XXI și în principiu putem recunoaște că da, și femeile au fantezii sexuale. Lucru perfect normal și sănătos. Fifty Shades Of Grey este apă de ploaie pe lângă topul nostru cu cele mai fierbinți fantezii sexuale. Așa că, ladies, mai mult curaj. Lăsați inhibițiile la ușă și dați voie imaginației să conducă instinctul. Toți iubiții care în prezent ajută la treburile casnice pentru a obține sex în schimb, vor aprecia inițiativa și evident venerația zeității pe care o au în preajmă nu va întârzia să apară.

[blockquote]”Sexul fără păcat este ca oul fără sare.” – Luis Bunuel[/blockquote]

Diverse grupuri de psihologi, sociologi și sexologi au încercat să afle care sunt visele ascunse ale sexului frumos. Deși fiecare persoană e altfel, există câteva scenarii extrem de populare, care se regăsesc în răspunsurile mai multor fete intervievate.

Conform terapeutului de cuplu Esther Perel, o atitudine de genul “Ba poți!” ne încurajează să presupunem că diminuarea dorinței este o problemă operațională ce poate fi reparată. Ea susține că suntem încurajați să vedem lipsa de sex din relația noastră ca pe o chestiune de programare, care cere o mai bună administrare a timpului. Pe de altă parte acest aspect poate fi privit și ca o consecință a slabei comunicări. Articolele și cărțile dedicate încurajează acestă gândire.

Se pare că și indispoziția sexuală poate fi tratată. De la cărți la filme erotice și îmbrăcăminte sexy toate acestea sunt disponibile să te ajute nu numai cu materialul de bază, ci să te aducă la niveluri neimaginate ale extazului.

Și cum vorba multă sărăcia omului, zic să trecem la situații concrete!

Top 7 fantezii sexuale ale femeilor

fanteziiile erotice ale femeilor
sursa:©Marc Lagrange

1. Visul erotic pus în scenă sau altfel spus sex cu public

Exhibitionismul sau voyerismul reprezintă dorința de a fi privită în timpul actului sexual sau flirt-ului. Adrenalina din acel moment conduce la un orgasm de intensitate maximă.

Același efect îl poate avea și o cameră de filmat. Ideea este ca persoana în cauză să se poziționeze pe un fel de scenă sau piedestal unde poate fi privită. În acel moment femeile se simt puternice. Simt că dețin controlul și își pot exersa tacticile de seducție.

Tot mai multe femei spun că măcar o dată și-au imaginat cum ar fi ca cineva să le privească în momentul unui act erotic. Fie că e vorba de un grup, fie de un singur spectator, numerele variază. Ce contează însă e sentimentul că ești în centrul atenției, că toți ochii sunt pe tine, lucru care mângâie orgoliul.

Specialiștii sunt de părere că cel mai bine este să dăm curs fanteziilor noastre. “De ce să le negăm, de ce să le schimbăm?!”

[blockquote]”Nu ne-ar aduce decât frustrare, și n-ar avea niciun sens. Și motivul care ar fi? Să ne înscriem în așa-zisa majoritate “normală”?!” – Jack Morin, sexolog[/blockquote]

2. Stăpână pe situație. Gospodină perversă sau prădător sexual?

Într-o lume în care sexul feminin este considerat și cel slab, iar misoginismul este în floare, nu e de mirare că femeile se refugiază în fantezii în care ele dețin puterea. Înarmată cu un bici, o cravașă sau pur și simplu o atitudine de stăpână, în această fantezie femeia este cea care deține controlul, iar bărbatul un obiect folosit după bunul plac.

Ambele părți trebuie să înțeleagă faptul că sexul nu are nicio legătura cu iubirea. Dorința este însoțită adesea de sentimente care par să stânjenească iubirea. Aceste sentimente duc la frustrare si la cupluri plictisite.

Nu trebuie să îți reprimi impulsul sexual ci din contră. Democrația nu își are locul în dormitor. Dacă această constrângere culturală ar dispărea, poți ajunge să faci dragoste într-un mod mai excitant și plin de imaginație. Și nu o spun eu ci Esther PerelDacă simți că trebuie să lucrezi cu tine pentru ați da frâu liber fanteziilor cărțile ei sunt lectură obligatorie.

3. Trei nu e mereu o mulțime. Pe când un menage a trois?

Și doamnelor le plac threesome-urile. Și exact ca în fanteziile domnilor și ele vor să fie în centrul atenției. Tocmai de aceea cele mai multe îți imaginează că sunt în prezența a doi bărbați. Poate fi vorba de cunoscuți, vedete, străini, sau combinații între aceste categori de persoane.

Conform unui studiu aproximativ 15% dintre femei visează să facă sex în grup. O parte dintre motive ar fi: noutatea, excitarea, diversitatea și împrospătarea relației.

menage a trois
sursa RickDayNYC

Pentru o astfel de practică însă, trebuie să ai foarte mare încredere în partener și să vă cunoșteți destul de bine. În caz contrar în loc să întărească o relație o poate distruge. De ce? Pentru că poate genera anumite frustrări asupra partenerului.

Nesiguranța și teama că alcineva îți poate satisface mai bine partenerul poate aduce în prim plan și o formă de gelozie. Dar dacă știi ce îi place și ești sigură că aveți o relație solidă, plăcerea provocată de un manage a trois partenerului devine o sursă de excitare garantată care te va ajuta să atingi punctul culminant și să iasă cu scântei.

4. Fity Shades of Grey

Există un motiv pentru care seria de romane a fost atât de populară. Și cu siguranță nu a fost calitatea dialogului. Multe cititoare s-au regăsit în scenele în care Anastasia este dominată de Grey. Jucăriile sexuale au ajutat și ele, fiind tot mai des întâlnite în practicile contemporanilor.

Nu că ar trebui să fiți super surprinse, deoarece jucăriile sexuale sunt mai mainstream ca oricând, dar se pare că 45% dintre oameni încorporează jucării în viața lor sexuală pentru a păstra lucrurile interesante. Din punctul nostru de vedere este o veste minunată! Nu numai pentru industria de jucării sexuale, desigur, ci pentru că jucăriile într-adevăr sporesc plăcerea și explorarea sexuală.

Decât să urmăriți ofertele Black Friday la frigidere si perii de păr și să goliți depozitele Emag, vedeți ce achiziții puteți face pentru a aduce puțină fantezie în dormitor. Hrrrr!

5. O fată știe mai bine ce înseamnă erotic

O altă fantezie extrem de întâlnită este cea a unei nopți petrecute în compania unei femei. Pur și simplu o femeie este mult mai empatică și mai atentă la nevoile partnerei, și tocmai asta este atractiv.

Scenele de sex cu o femeie sunt destul de interesante și provocatoare. Nu crezi? Delectează-te cu aceste imagini din La vie d’Adèle. Hrănește-ți atât simțul artistic cât și fantezia unei relații controversate.

6. Străinul misterios. Senzații tari ca-n filme

Un alt scenariu extrem de popular este cel al aventurii de o noapte. În mod ciudat uneori ni se pare mai ușor să renunțăm la inhibiții de față cu persoane necunoscute, cu care știm că nu ne vom mai întâlni niciodată.

De ce nu refuză femeile un one night stand?

Unul dintre motive ar fi faptul că poți pune în practică toate fanteziile pe care nu le-ai putut experiemnta cu iubitul conservator, complexat și frigid. Pe ăsta de-l pescuiești într-o seară îl vezi perfect pentru că nu ai timp să-i analizezi comportamentul pentru a-i descoperi defectele.

Și cel mai important lucru este că sexul fără obligații te scapă de inhibiții, îți amplifică egoismul și astfel vei putea să descoperi ce îți activează pornirile sexuale care îți aduc satisfacția maximă.

7. Pe întuneric

Un alt lucru comun este dorința de a face sex legată la ochi. Din nou este vorba despre pierderea controlului, un abandon total. Adeseori această fantezie este pusă și în practică cu partenerul, nefiind prea complicat de realizat.

fantezii erotice
sursa altoastral.com.br

Acestea sunt desigur doar câteva dintre dorințele femeilor. Fanteziile stimulează sexualitatea și nu sunt în nici un caz un motiv de rușine. Un lucru extrem de important de precizat.

Puterea unei fantezii stă tocmai în faptul că ea nu e reală. Există astfel scenarii pe care ai vrea să le pui în practică, dar și fantezii care știi foarte bine, nu îți dorești să se materializeze, ceea ce din nou, ne asigură psihologii, este perfect normal.

Citește și: