Cum arată reginele frumuseții în viața reală? Este adevărat că machiajul face o diferență uluitoare?

Cum arată reginele frumuseții în viața reală? Este adevărat că machiajul face o diferență uluitoare?

[mark style=”text” color=””]Fac machiajul și rochiile elegante o femeie mai frumoasă? Bineînțeles! Însă atunci când o femeie este de o frumusețe naturală deosebită, restul sunt doar fum și oglinzi. Află cum arată reginele frumuseții în viața reală.[/mark]


Concursurile de frumusețe au devenit o parte a culturii actuale. Nevoia de a arăta impecabil este în creștere și odată cu ea cresc și riscurile unor consecințe negative. Competițiile de frumusețe scot căștigătoare pe bandă rulantă. Însă câte dintre ele sunt cu adevărat frumoase și cât contribuie machiajul și ținutele la câștigarea titlului mult râvnit? Haideți să aflăm cum arată reginele frumuseții în viața reală.

machiajul
Foto: Pinterest

În zilele noastre au loc mii de concursuri de frumusețe. Acestea variază de la concursurile de bikini pe plajă până la competițiile internaționale. Selecția unei regine a frumuseții dă întotdeauna curs unor dezbateri serioase. Unii acceptă decizia finală a juraților, dar alții se îndoiesc de ea și de frumusețea câștigătoarei. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei unic și la fel sunt și concurentele care participă la aceste concursuri. Unii oameni cred că acestea arată bine numai din cauza tonelor de machiaj și a hainelor scumpe. Pentru a demonstra nedreptatea de care dau dovadă, iată câteva fotografii care vă înfățișează cum arată reginele frumuseții în viața reală.

machiajul
Foto: EAST NEWS/ SIPA PRESS Instagram.com

Miss World 2002, Azra Akin este o femeie minunată în viața reală. Cu siguranță nu are nevoie de machiaj pentru a arăta prezentabil.

machiajul
Foto: MediaPunch/REX/Shutterstock /Instagram.com

Deshauna Barber este Miss SUA 2016. Pe contul personal de Instagram găsiți fotografii care demonstrează cât de frumoasă este tânăra Deshauna.

machiajul
Foto: AFP Photo Joe Klamar Instagram.com

Olivia Cuplo a câștigat cel mai faimos titlu, Miss Univers în 2012. Este o femeie atât de frumoasă încât nici un machiaj nu o poate face să arate așa cum este în viața reală. Imaginile prezente pe contul său de Instagram sunt dovada. În plus a fost binecuvântată cu un zâmbet foarte frumos.

machiajul
Foto: Sefa Karacan/ Anadolu Agency Instagram.com

Yana Dobrovolskaya a devenit Miss Rusia în 2016. Nu e nici o îndoială că arată bine machiată, dar în viața reală arată și mai bine. Frumusețea ei este accentuată de un zămbet minunat.

machiajul
Foto: EAST NEWS Instagram.com

Paulina Vega este din Columbia. A câștigat titlul de prestigiu, Miss Univers, în 2014. Arată uimitor de tânără și frumoasă fără machiaj.

Machiaj sau natural, ce alegi?

Află cum să obții un machiaj natural în 6 pași simpli.

Leave a Reply