Descoperă Dialogue Social Bar, noua ta locație pentru întâlniri de afaceri și coworking

Descoperă Dialogue Social Bar, noua ta locație pentru întâlniri de afaceri și coworking

[mark style=”text” color=””]Dialogue Social Bar este locul potrivit pentru o întâlnire de afaceri, un eveniment privat sau o după amiază în care îți dorești să lucrezi în afara biroului.[/mark]

Dialogue Social Bar este un concept de social bar și coworking place. Este un spațiu unde vă puteți aranja întâlnirile de afaceri sau o ieșire cu prietenii.

Dialogue Social Bar
Foto: Facebook

Conceptul Dialogue Social Bar a fost dezvoltat de Radu Savopol. Acesta este creatorul lanțului de cafenele 5 To Go și proprietar al pub-urilor Old Nick din Sinaia și București.

Barul a avut deschiderea oficială anul trecut în luna mai. Are o suprafață de 110mp și este situat la parterul unui bussines center din Piața Rossetti. Spatiul este conceput atât pentru cafenea dar și pentru evenimente corporate, lansări de produse și work-shopuri.

Dialogue Social Bar
Foto: Facebook

Dialogue Social Bar este prima locație sub acest brand, conceptul urmând să fie multiplicat atât în operare directă cât și în sistem de franciză.

Designul este modern și încorporează elemente neo-brâncovenești ale spațiului în care se află amplasat. Meniul este simplu, atât în zona de cafea, băuturi, dar și mâncare. Cei care calcă pragul acestui bar vor găsi un concept simplu, elegant, dar plăcut și sănătos.

Dialogue Social Bar
Foto: Facebook

Pentru meniul de mâncare parteneri sunt cei de la Fru Fru. În zona cafelei există diverse soiuri de origini, iar pentru vinuri și spirtoase partenerul principal este Pernod Ricard. Printre alte branduri pe care le veți regăsi în meniul barului se numără Red Bull și Ursus Romania, care este alături de acest concept prin Grolsh.

Dialogue Social Bar este deschis în fiecare zi, între orele 09:00 – 20:00, la adresa Str. Histo Botev, nr. 1. Mai multe detalii găsiți pe pagina lor de Facebook. 

Ce părere aveți despre acest nou concept de social and coworking bar?

Pentru un brunch de neuitat vă recomand Arome, un loc colorat și cu mâncare sănătoasă.

Leave a Reply