De ce nu ai parte de sex extraordinar și cum poți remedia situația?

De ce nu ai parte de sex extraordinar și cum poți remedia situația?

[mark style=”text” color=””]Un număr prea ridicat de femei nu au parte de sex extraordinar. De ce și cum pot remedia situația? Aflați în continuare.[/mark]

 

Foto: kobieta.pl

Dacă am ajuns în era în care majoritatea femeilor preferă o masă copioasă în locul unei partide sex extraordinar, clar ceva nu merge cum ar trebui. Sunteți surprinse? Gândiți-vă că o masă delicioasă este un lucru mult mai sigur. Nu trebuie să aveți o stare specială, să depuneți efort pentru a vă pregăti să mâncați și puteți să o faceți de una singură.

Dar, veți satisface doar nevoia trupului de a se hrăni, și o poftă trecătoare. Sexul are implicații mult mai profunde, asemenea lipsei lui. Cum să aveți parte de o partidă de sex extraordinar cu ajutorul unor mici trick-uri? Aflați în continuare.

1. Dormiți cât trebuie

Lipsa somnului vă face să fiți irascibile. În general lipsa odihnei duce la nervozitate, oboseală și lipsa apetitului sexual. Lăsați scuzele și mergeți la somn mai devreme. 8-9 ore pe noapte sunt absolut necesare.

2. Minimalizați stresul

Dacă sunteți stresată de lipsa banilor, probleme familiale sau la locul de muncă, clar nu veți fi în stare să vă concentrați pe altceva. La fel ca lipsa somnului, stresul afectează în mod negativ libidoul. Regăsiți-vă liniștea interioară. Faceți ceva ce vă place, citiți, faceți sport, dansați, meditați etc..

3. Ești nemulțumită cum arăți? Asta se va reflecta asupra vieții sexuale

Simplul gând să fii dezbrăcată în fața partenerului, te face să te înfiori? Părerea negativă legată de propria imagine  îți afectează viața sexuală și modul de gândire în general. Învață cum să te iubești, să te respecți și să te accepți exact așa cum ești.

Foto: ziptrials.us

4. Protecție și iar protecție pentru a te bucura de satisfacție

Bolile cu transmitere sexuală te pot surprinde când ți-e lumea mai dragă. Nu te culca pe-o ureche cu scuze și riscuri inutile. Clamidia netratată duce la infertilitate. Asta cu semn de exclamare, cu roșu, pentru a îți ține ochii deschiși. Și ăsta este doar un exemplu. Nu cred că există o femeie care și-ar dori o sarcină neplanificată.

5. Ce te faci când suferi de o anumită boală cronică?

Să trăiești cu o anumită boală adaugă un stres continuu vieții de zi cu zi. De la insomnii la anxietate, depresie și stimă de sine scăzută, Probleme financiare sau disfuncții sexuale, imagineaază-ți inconfortul. Informați-vă, citiți și consultați un doctor de specialitate. Doar pentru că aveți o anumită boală cronică, asta nu înseamnă că trăiți stigmatizați și nu vă puteți bucura de plăcerea adusă de un sex extraordinar.

6. Mâncarea extraordinară și sexul extraordinar nu se exclud una pe alta

Imaginează-ți că în loc să pretinzi că ai o seară perfectă, tu, mâncarea ta preferată și o sticlă de vin, mai bine lași mândria și accepți că ar fi fost mult mai bine să ai cu cine împărți deliciile culinare. Și dacă ați încheia seara cu o partidă pe cinste, ar fi și mai grozav. Deci, coboară din turnul de fildeș în care pretinzi că trăiești fericită și ia realitatea în piept. Ești o femeie puternică!

Care sunt cele mai penibile scuze pe care le-ați auzit de la partenerii voștri, pentru a scăpa de sex?

Descoperă care sunt pastilele care afectează libidoul unei femei. 

Leave a Reply