Cum scapi de acnee? Iată remediul natural și aflat la îndemâna tuturor

Cum scapi de acnee? Iată remediul natural și aflat la îndemâna tuturor

[mark style=”text” color=””]Te confrunți cu această problemă dermatologică? Iată cum scapi de acnee printr-un remediu simplu și eficient.[/mark]

Foto: Today

Unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva acneei este, așa cum probabil nu te așteptai, salata verde!

Salata verde conține vitaminele A, C, E, B1, B2, B3 și B6, calciu, magneziu și cupru. Ele sunt esențiale pentru refacerea tenului. În plus vitaminele A, C, E și B sunt indispensabile unui ten perfect.

Citește și Un ten mai tânăr cu 10 ani. Cum? Descoperă acum secretul.

Cum scapi de acnee în doar 3 zile cu ajutorul salatei verzi?

Vei avea nevoie de 3 frunze de salată verde, o linguriță de bicarbonat de sodiu și 300 de mililitri de apă. Macină salata și apoi amestec-o cu celelalte 2 ingrediente. De asemenea poți adăuga 2-3 stropi de miere. Mierea și bicarbonatul vor curăța tenul. Astfel acnee va dispărea treptat. Salata verde va hrăni porii feței și va îndepărta celulele moarte. Totodată, cu ajutorul acestei măști porii se vor deschide.

Foto: Health and Life

Este recomandat să păstrezi masca la rece, în frigider.

Aceasta se aplică o dată pe zi, de preferință seara. Masajul cu această mască trebuie sa fie circular, în sensul acelor de ceasornic. Nu durează mai mult de 5 minute. Dupa aplicare clătește-ți fața cu apă călduță.

Una dintre cauzele principale ale apariției coșurilor pe față este igiena proastă. Un alt motiv sunt acarienii care se acumulează pe fețele de pernă. Recomandăm să schimbi lenjeri de pat o dată pe săptămână. O a 3-a cauză este administrarea medicamentelor dupa ureche și abuzul de anticoncepționale.

ATENTIE! Masca nu poate fi aplicată pe orice tip de ten. Este recomandat să afli dacă ai alergie la vreunul dintre produsele care compun masca de față. Cere avizul dermatologului înainte de a o aplica.

Citește și Ulei de ricin, beneficii neștiute pentru sănătate.