Vrei gene spectaculoase și atrăgătoare? – Descoperă cea mai potrivită metodă pentru tine

Vrei gene spectaculoase și atrăgătoare? – Descoperă cea mai potrivită metodă pentru tine

Hai să recunoaștem! Ne dorim să fim aranjate și apreciate, mai ales atunci când suntem atât de ocupate. Deci cu un minim de efort vrem să fim spectaculoase, iar genele sunt un element important în fizionomia noastră. Pentru a ne contura ochii avem nevoie de gene care să îi pună în valoare. 

Majoritatea femeilor nu au fost înzestrate din naștere cu gene lungi și dese. Prin urmare, industria cosmetică și specialiștii în frumusețe au creat diverse tehnici și tratamente pentru îmbunătățirea aspectului genelor în cel mai scurt timp. Vă oferim câteva trucuri pentru a avea gene spectaculoase, de la trucul wow până la cel spectaculos.

Ondulatorul de gene

Acest mic dispozitiv este cheia către genele care te fac să spui “wow” atunci când le vezi. E uşor de folosit şi în doar câteva secunde, genele tale se transformă radical.

Este foarte important să foloseşti acest ondulator înainte de aplicarea rimelului. Ai grijă să nu tragi de gene atunci când folosești ondulatorul, altfel există riscul să le rupi. Dacă folosești un ondulator de gene achiziționat dintr-un magazin de specialitate și respecți condițiile de folosire, vei beneficia de un artificiu wow realizat acasă chiar de tine.

Avantaje:

 • Genele vor fi curbate
 • Activitatea poate fi realizată în orice moment al zilei de noi înșine

Dezavantaje:

 • Dacă îți dorești acest efect tot timpul, este nevoie să reiei procesul în fiecare zi. Și acest lucru poate afecta genele pe termen îndelungat.
 • Dacă sunt udate, genele se vor îndrepta

Vopsirea genelor

Vopseaua de gene uniformizează culoarea genelor. Astfel ele vor părea ușor mai lungi. Diferența între mascara și vopseaua de gene este că vopseaua de gene nu încarcă și nu face genele să se lipească între ele. Așa cum se întâmplă cu mascara.

Dacă folosim produse profesionale, cu ingrediente de origine vegetală, vopseaua de gene poate deveni o variantă sănătoasă și naturală.

Citește și: Machiaj de seară cu glitter.

Periculoasele nuanțe pentru gene și sprâncene care conțin ingrediente nocive au fost cunoscute ca provocând vătămări grave ale ochilor, inclusiv orbire. FDA (Food and Drug Administration) are alertă de import în vigoare pentru vopseaua de gene care conține gudron de cărbune în culori. Ai grijă să verifici produsele sau să întrebi specialistul înainte de a opta pentru această procedură.

Avantaje:

 • Persistența colorării oferă un rezultat în decurs de o lună
 • Culoarea este waterproof, deci fără griji în saună, pe plajă, oriunde

Dezavantaje:

 • Manifestări alergice atunci când se utilizează vopsea inadecvată sau dacă există intoleranță individuală
 • Inflamația mucoaselor oculare – conjunctivită

Vrei gene false sau extensii?

Cu un look mai dramatic decât mascara, însă mult mai natural decât o pereche de gene false, extensiile de gene arată pur și simplu spectaculos când sunt aplicate corect.

Prin aplicarea corectă a extensiilor de gene, se poate obține un efect vizual de apropriere sau îndepărtare al ochilor. Iar pentru persoanele mature, le poate oferi un aspect revitalizant, de lifting, prin ridicarea expresiei faciale.

Citește și: Machiaj de seară pentru ten matur.

Genele false și extensiile genelor necesită adezivi pentru a fi păstrate pe o perioadă cât mai lungă. Este important să verifici ingredientele înainte de a utiliza acești adezivi, fie că îi achiziționezi pe cont propriu sau îi folosește un specialist. Amintește-ți că pleoapele sunt delicate, iar o reacție alergică, iritații sau alte răni în zona ochiului poate fi deosebit de dăunătoare.

Avantaje:

 • Este suficientă o singură ședință pentru rezultatele dorite. Extensiile de gene se obțin cu o singură programare și nu vei mai fi nevoită să aplici mascara zi de zi.
 • Economisești timp. Există o perioadă inițială când îți sunt aplicate genele, însă per total, arată mai bine cu un machiaj minim. Astfel, vei salva mai mult timp când te pregătești dimineața și vei aloca mai puțin timp de îndepărtat machiajul seara.
 • Își pot menține aspectul luni întregi. În mod normal, extensiile de gene arată bine 2-3 săptămâni, iar după această perioadă vor avea un aspect mai puțin plin. Cu toate acestea, cu reaplicări regulate, vor arăta bine mult timp.

extensii de gene

Dezavantaje:

 • Sunt costisitoare! Prețul unui set inițial de extensii de gene poate varia între 150-400 lei. Întreținerea lor, între 100-200 lei per ședință (ședința de întreținere se face cam la 3-4 săptămâni)
 • Trebuie să acorzi atenție de asemenea când demachiezi tenul, să eviți jetul puternic de apă direct pe ochi și să ai grijă să nu te freci la ochi cu un prosop sau să te afunzi prea adânc în pernă atunci când dormi. (Sfat: schimbă perna cu una mai fermă sau încearcă să dormi pe spate).
 • Îți limitează opțiunile de machiaj – nu numai că trebuie să eviți produsele pe bază de ulei, dar trebuie să eviți și creionul de ochi sau mascara pe bază de ulei.

Citește și: