Cum caută bărbații să trezească pofta de sex a femeilor, fără ca ele să știe?

Cum caută bărbații să trezească pofta de sex a femeilor, fără ca ele să știe?

[mark style=”text” color=””]Mirosul unui bărbat sexy poate acționa ca un afrodisiac. Iată ce tertipuri folosesc bărbații pentru a trezi pofta de sex în femei.[/mark]

Foto: Newszii.com

Există anumite arome de parfum care trezesc automat pofta de sex la femei.

Pofta de sex poate fi declanşată şi inconştient, fără ca partenerul să-și dea seama de acest lucru. Bărbaţii folosesc o armă subtilă pe care femeile nu o vor conştientiza şi nu vor ştii de ce au devenit excitate.

1. Scorţişoara

Este o aromă dulceagă şi uşor înţepătoare pe care femeile o adoră. Aceasta acţionează ca un excitant fin şi alimentează dorinţa de a face sex. Uleiul pe bază de scorţişoară este extrem de folosit în masajul erotic. El îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zonele erogene şi stimulează libidoul. Putem spune că scorţişoara este una dintre acele arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei şi din acest motiv bărbaţii trebuie să o aibă în vedere.

2. Lemnul de santal

Este un alt afrodisiac celebru cu un efect fascinant asupra femeilor. Totodată este compatibil cu o substanţă chimică numită aldosteron, secretată la subraţul bărbatului. Atunci când este inhalată aroma uleiului de santal, mintea se relaxează, se elimină inhibiţiile şi creşte dorinţa de a face sex.

Foto: HD Wallpapers Rocks

3. Moscul

Este secretat de o glandă a unei specii de cerbi. Asemănarea cu feromonii masculini de la om face ca acesta să fie apreciat pentru efectul excitant asupra femeilor. Moscul este prezent şi în transpiraţia bărbatului şi are legătură cu testosteronul (hormonul masculin). Acest lucru explică de ce mirosul de transpiraţie a iubitului poate excita la culme o femeie şi îi trezeşte pofta de sex.

4. Ylang Ylang

Incontestabil este unul dintre cele mai puternice afrodisiace. De asemenea este recunoscut pentru calităţile sale de a stimula dorinţa sexuală. Pe de altă parte, este una dintre cele mai apreciate arome de parfum care trezesc pofta de sex la femei, potrivit realitatea.net. Mirosind acest ulei esenţial, femeia va simţi o energie erotică aparte care o va excita la maximum. Însă această aromă nu trebuie folosită în cantităţi mari, o picătură este suficientă.

Citește și Care sunt cele 7 trăsături surprinzătoare pe care bărbații le consideră sexy la o femeie.