Cum ar trebui să se îmbrace un bărbat pentru a atrage toate privirile?

Cum ar trebui să se îmbrace un bărbat pentru a atrage toate privirile?

[mark style=”text” color=””] În zilele noastre bărbații au grijă din ce în ce mai mult de imaginea lor. În ceea ce privește ținuta lor, astăzi aflăm cum își doresc femeile să se îmbrace un bărbat.[/mark]

 

prima întâlnire
Foto: mrporter

Pentru a atrage toate privirile, bărbații trebuie să acorde atenție atât modului în care se comportă dar și cum se îmbracă. Astăzi aflăm ce părere au femeile despre ținutele pe care ar vrea să le poarte potențialii sau actualii parteneri.

Ce vor femeile să poarte un bărbat:

1. La prima înâlnire

Majoritatea femeilor preferă bărbații îmbrăcați casual dar chic. Ele apreciază un pic de efort atâta timp cât nu se exagerează. Bărbații ar trebui să poarte o pereche de blugi, o cămașă călcată și un sacou. De apreciat este dacă acesta este dintr-un material moale precum pielea de căprioară sau catifeaua.

2. Ca să fie sexy

O pereche de jeanși ușor purtați, care să scoată în evidență derrière-ul sunt preferații domnișoarelor. Asociați cu un pulover de culoare deschisă și o geacă de piele asigură efectul scontat.

3. În picioare

O pereche de mocasini de piele indică stil și eleganță. Doamnele cântăresc statutul social al unui bărbat, după încălțămintea purtată. Mocasinii dau impresia de confort și bun gust.

boxeri
Foto: Pinterest

4. În pat

Pijamalele ar trebui păstrate pentru nopțile în care dorm singuri. Cel puțin așa spun femeile când vine vorba despre ce să poarte bărbații în timpul nopții. Ele preferă partenerii care dorm doar în boxeri sau în costumul lui Adam. Alte opțiuni ar fi boxeri și un tricou sau doar o pereche de pantaloni de pijama.

5. La prima întâlnire cu părinții ei

O ținută confortabilă, purtată cu încredere este pe primul loc în preferințele femeilor. Un look plăcut și responsabil este ceea ce caută la partenerii lor în situația întâlnirii socrilor. Purtați îmbrăcăminte în tonuri neutre. O pereche de pantaloni casual, cu o cămașă sau pulover în anchior și un sacou, sunt o combinație bună.

Tips & Tricks

Contrastul dintre un aspect fizic dur și cașmirul moale este irezistibil.

De asemenea femeile spun că un bărbat care poartă roz sau o eșarfă este atractiv.

Verdele este o culoare în care este recomandat să se îmbrace un bărbat.

Nici pielea nu este uitată. O geacă de piele cu o pereche de ochelari police și jeanși este apreciată.

verde
Foto: City Life Magazine

Cum altfel vă doriți să se îmbrace un bărbat pentru a vă atrage atenția?
Află acum care sunt  beneficiile unei vieți sexuale active.

Leave a Reply