Confesiunile unui model de cursă lungă

Confesiunile unui model de cursă lungă

[mark style=”text” color=””]Cine nu își dorește sa scape de riduri și de pungile din jurul ochilor. Probabil nu există femeie care să nu se fi întrebat măcar o dată cum reușesc modelele să arate impecabil în orice situație.[/mark]

carmen-dell-model

Trucuri de beauty: Fotomodelul de 86 de ani, Carmen Dell’Orefice, rupe tăcerea!

Descoperă câteva sfaturi care te vor ajuta să îți pui în valoare trăsăturile. Partea bună este că nu trebuie să-ți golești buzunarele pentru asta.

În fiecare zi suntem bombardați cu sute de reclame și produse care promit rezultate surprinzătoare și eficiență garantată în reducerea ridurilor sau mai mult ni se oferă un fel de elixir al tinereții. Este destul de greu să alegi produsul care ți se potrivește mai ales dacă empatizezi cu emoția transmisă de campania de marketing.

De cele mai multe ori, cele mai bune sfaturi le poți obține de la persoanele din jurul tău care au testat diverse produse și se poate vedea clar ca tenul lor arată mult mai tânăr și revitalizat comparativ cu vărsta.

carmen-dell-model

Modelul american Carmen Dell’Orefice, în vârstă de 86 de ani are câteva tips-uri care au ajutat-o să își mențină un ten de invidiat și să dovedească faptul că vârsta e doar un număr.

Carmen și-a început cariera de model cu 70 de ani în urmă, apărând în reviste populare precum Vogue și a defilat pentru renumiți designeri de modă precum Louis Vuitton.

Ce o deosebește de masă? Faptul că nu și-a dorit să se pensioneze la 40 de ani ca majoritatea modelelor. Și de ce ar fi făcut-o? La 86 de ani este mai populară decât a fost vreodată.

Apare în campanii publicitare ale unor produse de lux, precum Rolex, și urcă pe podiumurile internaționale pentru Gaultier, Galliano sau Mugler.

carmen-dell-model

În ciuda vârstei aceasta arată senzațional.

Care este secretul ei? Pregătește-te să iei notițe!

Secretul tinereţii şi frumuseţii sale este simplu: se bucură de somn bun, înoată şi nu îşi face griji cu privire la vârstă.

Pielea ei încă are strălucire și elasticitate datorită unei rutine simple de îngrijire. Ea spune că cel mai bun lucru pentru pielea cuiva este să rămână hidratată, iar produsul preferat pentru îngrijirea pielii este crema hidratantă pe bază de gel.

De asemenea, nu poartă machiaj des. O face doar atunci când are o sesiune foto sau participă la un eveniment.

Recunoaşte că a apelat şi la operaţii estetice, dar spune că acest lucru nu este de ajuns. Atât trupul, cât şi mintea trebuie să fie într-o formă bună.

carmen-dell-model

Susține că nu a ținut niciodată o dietă alimentară strictă. Preferă să se bucure de gust fără să se gândească la calorii.

În schimb, bea apă cu lămâie în fiecare dimineață și mănâncă adesea iaurtul probiotic.

Un alt secret pentru a rămâne tânăr și sănătos este mersul pe jos. Modelul se bucură de plimbări lungi și petrece timpul în aer liber cu prietenii săi.

Carmen Dell’Orefice a intrat în Cartea Recordurilor Guiness drept modelul cu cea mai lungă carieră.

Unele lucruri sunt făcute pentru a ne completa. Te așteptăm și pe pagina de facebook,Clementine să descoperi în fiecare zi inspirația care ne provoacă să vedem lucrurile diferit, în noi, în ceea ce suntem și în lume.

Leave a Reply