Coafuri elegante și simple. Trei modalități sigure de a te face remarcată

Coafuri elegante și simple. Trei modalități sigure de a te face remarcată

[mark style=”text” color=””]

E ușor să cazi în rutină când vine vorba de păr și să repeți zi de zi aceleași coafuri. De cele mai multe ori avem unul sau două look-uri cu care ne simțim confortabil și pe care le abordăm zi de zi. Lumea e însă plină de posibilități, iar tot ce trebuie să faci e să nu-ți fie frică de  schimbare. Poți să începi cu aceste trei coafuri elegante, dar ușor de realizat.

[/mark]

 

coafuri
Foto:refinery29.com

1.Într-o parte

Acest look e perfect pentru o seară cu prietenii sau o petrecere business. E una din acele coafuri simple și de efect și nu ai nevoie decât de câteva minute pentru a fi gata să ieși din casă. Pentru început treubuie să-ți piepteni părul și să-ți faci cărarea pe o parte. Îți prinzi apoi părul  cu un elastic transparent. Îl împarți apoi în două șuvițe mari, pe care le răsucești.

coafuri
Foto: refinery29.com

Urmează  să le împletești. Odată ce ai obținut o singură coadă, o răsucești din nou și o prinzi la nivelul cefei. Fixezi cocul astfel obținut cu agrafe de culoarea părului.

coafuri
Foto: refinery29.com

Ultimul pas, adaugi o agrafă statement, la vedere. Poți să optezi pentru un model simplu sau ceva mai prețios.

coafuri
Foto:lovemyhairstyle1.blogspot.ro

2.Look dramatic

Cu puțin curaj poți aborda acest stil dramatic. Deși pare complicat, de fapt e o coafură simplă. Primul pas: îți împarți părul și îți tapezi  câteva suvițe din partea de jos.

coafuri
Foto:lovemyhairstyle1.blogspot.ro

Al doilea pas: odată tapate, fixezi șuvițele cu câteva agrafe și le acoperi cu alte șuvițe.  Restul părului îl împletești în două codițe.

coafuri
Foto:lovemyhairstyle1.blogspot.ro

Odată realizate împletiturile, le răsucești pur și simplu în jurul părului tapat.

coafuri
Foto:lovemyhairstyle1.blogspot.ro

Optează pentru o pereche de cercei mari și un machiaj inspirat din anii ’60.

coafuri
Foto: abeautifulmess.com

3.Romantic style

Pentru un look romatic poți să optezi pentru o împletitură delicată. Cel mai bine este să-ți ondulezi puțin părul înainte pentru ca pletele tale să aibă acel aspect de poveste. Odată ce ai trecut de prima etapă, alege o suviță subțire care să pornească de sub urechea stângă. Apoi  împletește-o și răsucește-o în jurul capului, astfel încât să-ți încadreze fața. Prinde-o cu agrafe, după care repetă pașii cu o șuviță de sub urechea dreaptă. Ai grijă să nu se vadă vârfurile șuvițelor sau agrafele pe care le-ai folosit pentru fixare.

Dacă știi, vrei să știi mai mult! Te-ar putea interesa și:

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply