Cele mai bune 5 poziții sexuale pentru orgasm garantat. Numărul 3 îți va da încrederea de care aveai nevoie

Cele mai bune 5 poziții sexuale pentru orgasm garantat. Numărul 3 îți va da încrederea de care aveai nevoie

[mark style=”text” color=””]Toate femeile își doresc să fie satisfăcute. Poate fi frustrant ca partenerul să ajungă întotdeauna la climax, iar tu nu. Iată cele mai bune poziții sexuale pentru orgasm[/mark]

Relaxează-te, din fericire, nu trebuie să citești Kama Sutra din scoarță în scoarță. Nu trebuie nici să fii contorsionistă pentru a ajunge la punctul culminant. Câteva poziții simple și o atmosferă releaxantă sunt exact ceea ce ai nevoie. Iată unele dintre cele mai bune poziții sexuale pentru orgasm.

poziții sexuale pentru orgasm
Foto: NDTV Doctor

1. Poziția misionarului modificată

Așează o pernă sub fundul tău si puneți picioarele pe umerii partenerului. Penetrarea va fi mai puternică, iar pensiul va stimula punctul G. Ține cont de mărimea penisului, în caz că este prea mare, această poziție poate fi dureroasă pentru tine.

2. Doggy style

Această poziție prezintă un grad ridicat de excitare pentru ambii parteneri. O mică schimbare poate aduce și mai multă satisfacție. În loc să te sprijini în mâini, pe pat, lasă-te pe piept și ridică-ți fundul. Partenerul trebuie să stea ridicat, sprijinit în mâini, fără a se lăsa pe tine.

poziții sexuale pentru orgasm
Foto: 360Nobs

3. Cowgirl și/sau Reverse cowgirl

Preia controlul și stai deasupra. Astfel vei atinge mai rapid marele O. Pentru cele care caută diversitate sau, din contră, sunt mai sfioase în privința aspectului fizic, încercați să stați deasupra, dar cu spatele la partener.

4. Diversitatea locului

Uneori, o simplă schimbare de loc sau peisaj ajută la atingerea orgasmului. Alegeți o masă în loc de pat, sau mai bine, mașina de spălat și puneți-o în funcțiune. Întinde-te pe spate și lasă-l să te penetreze în timp ce se joacă cu sânii și clitorisul. Bine înțeles poți face și tu singură cele menționate mai la urmă. Pentru cei îndrăzneți vă recomand o partidă în natură, dar mai așteptați puțin, să se încălzească vremea.

poziții sexuale pentru orgasm
Foto: DailyO

5. Interconectați

Din nou poți fi deasupra lui, însă de data aceasta în loc să stea întins, el stă ridicat în fund. Este o poziție perfectă pentru că vă puteți săruta și îmbrățișa în acelați timp. Poți opta să te miști fie de sus în jos, fie circular. De asemenea poți să optezi să te lași pe spate, sprijinindu-te în mâini, pentru o mai bună simulare a punctului G.

Care este poziția ta sexuală preferată?

Află acum cât de mult contează frecvența actului sexual într-o relație.

Leave a Reply