Ce tip de machiaj ți se potrivește în funcție de zodie

Ce tip de machiaj ți se potrivește în funcție de zodie

[mark style=”text” color=””]Te-ai întrebat vreodată ce tip de machiaj ți se potrivește în funcție de zodie? Citește acest articol ca să vezi ce legătură au fardurile cu astrele și încearcă un look sugerat de astrologi.[/mark]

machiaj
Foto: Pinterest

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Dacă ești berbec probabil ești genul de fată sigură pe ea. Tocmai de aceea ai nevoie de un make-up care să-le arate oamenilor că tu ești o fire puternică. Alege culori tari, mate, în special roșu sau portocaliu pentru buze. Tocmai pentru că te aprinzi ușor, nu o dată ți se îmtâmplă să roșești puternic. De aceea ar fi bine să ai întotdeauna la tine pudră mată. Pentru ochii alege un machiaj glossy.

machiaj
Foto: Alena Camina

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Ești o fire hotărâtă, ambițioasă, care prețuiește stabilitatea și sigur știi ce machiaj îți vine cel mai bine. Astrele îți sugerează să încerci ceva care să amintească de elementul tău: pământul. Alege farduri de ochii în nuanțe maronii sau verzi (poți chiar să le combini, sunt culori care arată foarte bine împreună). Buzele pot fi și ele în nunațe calde, dar nu prea puternice, suficient cât să aducă puțină culoare.

machiaj
Foto: dnevniq.com

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Îți place să experimentezi și nu îți e frică să încerci ceva în afara zonei tale de confort. Tocmai de aceea look-ul tău pentru această vară trebuie să fie cât mai colorat. Albastru, roz puternic, galben sau mov, încearcă cât mai multe culori și alege-o pe cea care ți se potrivește. Alege un machiaj geometric care să întoarcă toate capetele.

machiaj
Foto: secret-hipster.blogspot.ro

Rac (22 iunie- 22 iulie)

Firea ta romantică îi face pe mulți să creadă că te dai în vânt doar după culori pastelate și cuminiți. Deși nu spui nu unui roz ușor sidefat, inima ta bate mai tare de fiecare dată când vezi un fard de ochi în culori metalice. Argintiul este culoarea care te pune cel mai bine în valoare, tocmai pentru că amintește de planeta ce te guvernează: Luna.  Pentru că nu ești genul care să vrea să iasă în evidență cel mai probabil te vei simți mai confortabil cu un ruj nude.

machiaj
Foto: honestlywtf.com

Leu (23 iuliue-22 august)

La polul opus, tu iubești să fii în centrul atenției, așa că slicpiul și machiajul curajos te caracterizează. Pentru că ești puternic influențată de Soare, profită de acest lucru și alege un machiaj în tonuri aurii. Pentru ochi sclipiciul sau machiajul tip smokey eyes sunt perfece, iar pentru buze un ruj în nunațe calde va complimenta look-u. Nu fugii de bronzer.

machiaj
Foto: Pinterest

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Înainte de orice ești o fire practică și asta se vede și în tipul de machiaj pe care îl abordezi.  Cum ești o analitică prin excelență, ai ajuns să-ți cunoști foarte bine defectele și calitățile și știi ce ți se potrivește. Tocmai de aceea un machiaj simplu este grozav pentru tine. Când simți nevoia de mai mult adopți un look super actual în care fața este puternic conturată.

machiaj
Foto: stylecaster.com

Balanță (24 septembrie- 22 octombrie)

Roz, roz, roz. Trebuie neapărat să încerci un look pink. Personalitatea ta veselă și sociabilă nu are cum să nu fie pusă în valoare de această culoare plină de semnificații. Dacă un machiaj total roz ți se pare prea mult încearcă să introduci elemente baby blue, adică albastru deschis.

machiaj
Foto: glaminati.com

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Firii tale senzuale i se potrivește cel mai bine un machiaj dramatic. Nu îți e frică de provocări și tocmai de aceea încerci mereu look-uri moderne și curajoase. Alege un smokey eyes puternic și nu îți fie frică să folosești negrul.

machiaj
Foto: Pinterest

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Nu ai nevoie de articolul acesta să-ți spună că culoarea nu poate lipsi din machiajul tău. Alege un ruj într-o nunață puternică, spre exemplu roz sau fuchisa, și fă-ți ochii cu tuș. Nu te limita însă la o linie simplă, ci joacă-te cu modelele.

machiaj
Foto: Pinterest

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Stilul tău este unul clasic și asta se reflectă și în machiajul ales. Ești o persoană practică și tocmai de aceea te orientezi către culori care se portivesc și pentru o zi la birou și pentru o seară cu prietenii. Alege un fard sidefat și puțin rimel, iar pentru buze o culoare puțin mai închisă.

machiaj
Foto: Pinterest

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Parcă ești argint viu și nu ai sta o clipă locului. Deși nu ai răbdare să aloci mult timp machiajului, nici nu-ți place să ieși din casă fară un look bine pus la punct. Nu fugii de culoarea albastră, care te prinde extrem de bine. Pentru un contrast reușit pune o picătură de verde în colțul ochiului.

machiaj
Foto: Pinterest

Pești ( 19 februarie- 20 martie)

Astrele te-au binecuvântat cu o fire artistică, boemă, care este cel mai bine complimentată de un machiaj romatic, în culori pastelate.  Cum ești un semn de apă prin excelență albastrul și turcoazul  ți se potrivesc de minune, dar poți să aduagi oricând puțin alb sau argintiu.

Citește și:

Leave a Reply