Ce spune lenjeria intimă despre personalitatea ta?

Ce spune lenjeria intimă despre personalitatea ta?

[mark style=”text” color=””]Fiecare este liberă să poarte ce fel de lenjerie dorește. Descoperă acum ce spune lenjeria intimă despre personalitatea ta.[/mark]

Foto: Lux & Concord

1. T-string

Chilotul cu șnur este o bucată de lenjerie scandaloasă, care este de obicei rezervată celor care sunt extrem de confortabile în pielea lor. Persoanele care poartă în mod obișnuit această formă de lenjerie sunt încrezătoare, independente și nu sunt timide când vine vorba de a arăta ceea ce au.

2. G-string

Acest tip de lenjerie este similar cu primul, dar caracteristicile diferă. Cineva care poartă în mod regulat un G-string este, de obicei, o persoană care poate echilibra ușor munca și plăcerea. Aceste tipuri de persoane sunt confortabile în pielea lor, dar și dispuse să dezvăluie părți fizice și mentale.

Citiți și Ce lenjerie intimă nu ar mai trebui să purtați.

3. Thong

Acesta este în general rezervat celor care sunt ambițioase, motivate și convinse că vor avea succes. Disconfortul sau depășirea zonei de confort nu sunt lucruri care să le deranjeze cu adevărat. Motivația lor de a-și atinge obiectivele nu numai că le definește ca persoane, ci este și o sursă de inspirație pentru cei din jur.

4. Tanga

În 2010, a fost realizat un studiu pentru a identifica culorile considerate atractive de sexul opus. Cercetătorii au descoperit că hainele roșii aduc un grad mai ridicat de atractivitate. Tanga este un tip de lenjerie care este de obicei preferat de acelea care sunt de natură tradițională, dar progresivă în gândire. Ele se pot bucura de lucrurile simple din viață, dar cer și cercului lor apropiat de prieteni să fie deschiși și actuali.

5. Bikini

Bikini este de obicei purtat de femeile cărora le plac activitățile în aer liber, celor sportive, atletice. Această lenjerie este de obicei purtată de femeile care sunt extrem de confortabile cu propriile corpuri, pot fi jucăușe și sexy, dar și serioase și practice.

Sursa: Shutterstock

6. Cheeky

Acest tip de lenjerie este, de obicei, purtat de femeile cu personalitate jovială. Ele tind să fie atente, inteligente și amuzante. Ele reacționează favorabil la o glumă și le place să fie jucăușe, fermecătoare.

7. Hipster

Femeile care poartă lenjerie de corp hipster tind să păstreze pentru ele anumite lucruri, dar nu evită neapărat contactul social. Ele sunt, de obicei, marcate de o multitudine de straturi de personalitate.

8. Pantaloni scurți

Pantalonii scurți sunt de obicei purtați de cele cu o personalitate debordantă și cărora le place sportul. Aceste femei sunt, de obicei, extrovertite, fermecătoare și iubesc activitățile în aer liber.

9. Chilotul clasic

Dacă aceasta este lenjeria de corp preferată, atunci cel mai probabil sunteți o persoană care alege practicalitatea și confortul în defavoarea aparențelor. Sunteți o persoană care poate rămâne calmă într-o situație dificilă și se va gândi la soluții, mai degrabă, decât la panică.

10. Lenjeria cu talie înaltă

Lenjeria cu talie înaltă este pentru cele care sunt sociabile și iubesc distracția. Nu le pasă prea mult de opiniile celorlalți, dar au capacitatea înnăscută de a empatiza și de a-i face pe cei din jurul lor să se simtă mult mai bine.

Citiți și Ultima tendință în materie de jeanși duce lucrurile la extreme