Ce pălărie să-ți cumperi vara aceasta? Cele mai importante trenduri din 2018

Ce pălărie să-ți cumperi vara aceasta? Cele mai importante trenduri din 2018

[mark style=”text” color=””]Cum o zi petrecută în soare se transformă într-un adevărat pericol, cel mai stylish mod de a te proteja de insolație este să apelezi la o pălărie. Îmbină practicul cu frumosul și alege o pălărie în trend.[/mark]

pălărie
Foto: lackofcolor.com

Clasic

Cea mai la îndemână pălărie vara este una de paie. Pentru un look elegant alege un model clasic, tip fedora, cu o banderolă într-o singură culoare. Însă, dacă vrei ceva cu adevărat stylish prinde de ea o eșarfă cu un model viu colorat.

Pune pălăria în valoare cu o cămașă de mătase sau bumbac, neapărat albă și cercei fini.

Extravagant

Dacă vrei ceva mai extravagant caută o pălărie asemănătore cu cele tip safari. Cele mai în trend sunt cele care au modele realizate din piele. Poartă-le cu ceva simplu în partea de jos, precum o rochie simplă.

O altă variantă poate fi un maieu sau un tricou cât mai basic, o pereche de blugi drepți și o pereche de sandale sau saboți.

Plajă

E în regulă, pălăria de plajă poate să fie plăcerea ta vinovată. Alege cel mai în vogă model din acestă vară, unul care are cuvinte înscrise pe bor. Cel mai bine ar fi să reușești să-ți personalizezi pălăria.

Fie că îți scrii numele, fie sloganul preferat, așa vei avea o pălărie unică. Dacă nu vrei să dai o sumă prea mare pentru o pălărie care probabil nu va mai fi în trend mult timp, poți să găsești zeci de modele drăguțe în orice magazin.

Sport

Pentru un look trendy alege un look sporty. Poartă o șapcă cât mai cool, fie portocalie, fie altă culoare puternică cu un top mulat și o pereche de pantaloni sau fustă. Completeză ținuta cu ochelari transparenți.

Dacă vrei să încerci ceva mai ieșit în comun, păstrează șapca și poart-o cu o rochie tip furou și un blazer. Cel mai bine este să-ți îndrepți părul și fie să-l prinzi într-o coadă, fie să-l lași liber.

Încearcă mai multe. Citește și: