Ce nuanță de ojă se poartă primăvara asta?

Ce nuanță de ojă se poartă primăvara asta?

[mark style=”text” color=””]

Întrebarea e simplă: Ce nuanță de ojă se poartă primăvara asta? Răspunsul e mai complicat. În 2018 designerii te provoacă să abordezi stiluri care exprimă încredere de sine. Unghiile acestui an ies în evidență și tocmai asta e ideea.

[/mark]

nuanță de ojă
Foto: Lenka

Since Fiction

Unghiile care își schimbă culoarea par ceva SF, dar efectul neobișnuit este disponibil acum în magazinele specializate. E una din cele mai îndrăznețe alegeri pentru anul 2018.

nuanță de ojă
Foto: Pinterest

Pereche

Un trend important în acest an este realizarea unei perechi pe unghiile tale. Alege două nuanțe cât mai diferite ale aceleași culori. Genul asta de combinație este o soluție simplă care te scoate din rutină și banal.

nuanță de ojă
Foto: JINsoon Instagram

Spațiu

Alege acest look pentru un aspect cu adevărat cool. Colorează-ți unghiile într-o nuanță închisă sclipicioasă, de preferință albastră iar în centru fă o bulină albă mare. Poți să experimentezi și cu alte culori. Încearcă o bază în portocaliu sclipicios sau purpuriu.

nuanță de ojă
Foto: Pinterest

Sclipici

Mai ții minte roz-ul acela diluat și sclipicios al sfârșitului decadei nouăzeciste? Ei bine s-a reîntors în forță. Nimic nu e mai în trend acum decât acest tip de ojă. Poate că ți se pare puțin puerilă sau demodată, dar e și plină de farmec și foarte foarte șic.

nuanță de ojă
Foto: Getty Images, Alicia Torello for Deborah Lippmann

Jumătate

Dacă nu ai chef să-ți faci manichiură anul asta designeri te aprobă. Pur și simplu împarte unghia într-o parte transparentă și o parte colorată, de preferință într-o nuanță metalică. Dacă te simți creativă poți să-ți lași întreaga unghie transparentă și să dai doar câteva accente de culoare.

nuanță de ojă
Foto: Instagram @stylistbeautydesk Adams Lee for Rimmel London

Mesaj

Sincer, e un pic ciudat că lumea nu s-a gândit la asta mai repede. Ce poate fi mai simplu, dar mai de efect decât să-ți scrii un mesaj pe unghii? Ai nevoie doar de niște abțibilduri speciale cu litere, puțină creativitate și gata: Poți să-ți lași unghiile să vorbească pentru tine.

nuanță de ojă
Foto:@anoliemagazine

Textură

Un alt model care promite să facă furori anul acesta vine direct de pe podium. Designerul malaezian Zang Toi propune o manichiură de care e imposibil să nu te îndrăgostești la prima vedere. E simplă, dar iese fară discuție în evidență.

Te-ar putea interesa și:

Leave a Reply