Ce lenjerie intimă nu ar mai trebui să porți

Ce lenjerie intimă nu ar mai trebui să porți

[mark style=”text” color=””]Mai toate femeile preferă, când vine vorbe de lenjerie intimă, să aibă de unde alege. Uneori o selecție riguroasă e bine venită.[/mark]

Foto: Lux & Concord

Spune-mi o femeie care nu-și dorește, în general, nenumărate haine. Secțiunea de lenjerie intimă este una foarte importantă în garderoba unei femei. Însă, uneori, ca în orice altă secțiune, trebuie să fie făcută curățenie. Deschide sertarul și aruncă perechile pe care nu ar trebui să le mai porți. Acestea sunt următoarele.

1. Lenjerie intimă care nu-ți mai vine

Ai slăbit sau poate ai pus câteva kg în plus. Lenjeria a intra la apă sau s-a lărgit. În aceste cazuri, locul ei este la gunoi.

2. Lenjeria intimă care are elasticul slăbit sau este deteriorată

Ai purtat-o pentru că era confortabilă sau pentru că îți plăcea foarte mult. Dar, dacă abia se mai ține în 3 ațe, este timpul să te descotorosești de ea. Același lucru fă-l și cu perechile pătate sau cu materiale uzate. Respectă-ți igiena și respectă-te pe tine.

Foto: Kickstarter

3. Lenjeria pe care ai purtat-o o dată sau niciodată

Toate femeile fac acest lucru din când în când. Își cumpără lenjerie intimă pentru că adoră o anumită culoare sau mesajul îndrăzneț printat pe ea. Din păcate, aceste perechi ajung, cu precădere, undeva în spatele sertarului. Motivele sunt fie că par prea vulgare sau prea copilărești.

4. Lenjeria care nu se asortează cu îmbrăcămintea

Îți place să porți jeanși skinny? Ei bine, atunci nu-i purta cu un chilot vizibil prin haine. De asemenea la pantalonii albi nu purta niciodată o pereche de chiloți de culoare închisă. Pentru cele care preferă să poarte fuste le recomand o pereche de chiloți de tip briefs/boxeri pentru a evita orice neplăcere neprevăzută.

Foto: shocked.ru

5. Orice fel de lenjerie intimă care nu conține bumbac

Foarte important este ca pielea ta să respire. Poartă lenjeria intimă din materiale de genul mătase sau satin doar la ocazii speciale. Evită poliesterul. Alege lenjerie intimă care are buzunarul interior din bumbac. Astfel zona vaginală va fi protejată de iritații.

Care sunt firmele de lenjerie intimă preferate?

Citește și despre:

Leave a Reply