Ce defecte are zodia ta? Află care e cel mai mare cusur al tău

Ce defecte are zodia ta? Află care e cel mai mare cusur al tău

[mark style=”text” color=””]Cu toți avem defecte, așa că nu e un capăt de lume dacă nu ești perfectă. În timp ce unele le-am dobândit în timp, cu altele pare că ne-am născut. Află cu ce defecte te-au pricopsit astrele.[/mark]

defecte
Foto: americanprimitives.tumblr

Berbec

Problema ta este impulsivitatea. Nu ai răbdare și te pripești în decizii și reacții.

Sari repede la ceartră și ești convinsă că ai dreptate, chiar dacă nu e întotdeauna cazul. Poți să fii chiar agresivă dacă te enervezi prea tare.

Taur

Tu nu știi definiția cuvântul compromis. Nu e neapărat faptul că ești egoistă, dar ești convinsă că ce e bine pentru tine trebuie să fie și corect.

Ești încăpățânată și în relații, posesivă.

Gemeni

Dualitatea e trăstura ta caracteristică. Asta înseamnă și diplomație, dar și falsitate.

Nu ești constantă în decizii și acțiuni, azi îți place ceva, mâine nu. Bârfa însă rămâne o activiatate preferată și poți să fii extrem de răutăcioasă.

Rac

Ești sensibilă și emotivă. Lipsa de încredere în tine te face pesimistă și  dependentă de atenție și validare.

În același timp nu reacționezi bine la crtică pentru că tinzi să iei totul personal. Îți schimbi starea extrem de ușor, de la fericire la iritare sau tristețe nu e decât un pas pentru tine.

Leu

Cum soarele e centrul sistemului solar, așa te simți și tu centrul universului. Ești arogantă și egoistă, ai impresia că totul ți se cuvine. Tocmai de aceea nu te omori cu munca.

Fecioară

Tu trebuie să înveți să te relaxezi. Vezi mereu ce e mai rău, atât la tine cât și în jurul tău. Așa că ești mereu pusă pe criticat și veșnic nemulțumită.

Poți să fii prea timidă.

defecte
Foto: americanprimitives.tumblr

Balanță

Veșnic nehotărâtă, ai face orice să eviți o confruntare. Să nu te mai miri atunci că rămâi cu resentimente și că ierți greu. Îți cam place să-ți plângi de milă.

Scorpion

Nu ai încredere în nimeni, vezi peste tot dușmani. Ești invidioasă pe plan profesional și geloasă în relații.

Ai grija ca firea ta pasională să nu se transforme într-o fire violentă.

Săgetător

Deși tu spui că e vorba de sinceritate, de multe ori dai dovadă de lipsă de tact. Ești nerăbdătoare și adesea promiți mai multe decât ești dispusă să faci.

Capricorn

Te aștepți mereu ca lucrurile să meargă așa cum le-ai plănuit și când nu se întâmplă după plan devii inflexibilă. Ești convinsă că tu le știi pe toate. Ierți cu mare, mare greutate.

Vărsător

Deși ești temperamentală, nu prea îți place să-ți exprimi emoțiile. Ești distantă și lipsită de diplomație. Nu accepți să faci concesii.

Vezi lucrurile prea în negru și alb și nu știi să fii moderată.

Pești

Tu ești o aeriană prin excelență. Nu prea ești atentă și te achiți de sarcini în mod superficial.

Ești foarte, foarte sensibilă și temătoare. Adesea dai dovadă de naivitate și ți-ai făcut un obicei din a fugi de realitate.

Află mai multe. Citește și: