Cauți un loc nou pentru un brunch cu fetele? Alege restaurantul Arome, un loc colorat și cu mâncare sănătoasă

Cauți un loc nou pentru un brunch cu fetele? Alege restaurantul Arome, un loc colorat și cu mâncare sănătoasă

[mark style=”text” color=””]Cauți un loc nou pentru un brunch cu fetele? Îți plac smoothie-urile și ai grijă de silueta ta? Alege restaurantul Arome, un loc colorat și cu mâncare sănătoasă.[/mark]


Un local fresh, amplasat în centrul capitalei, vă așteaptă să-i călcați pragul. Restaurantul Arome este un loc plin de bunătăți culinare.

Acelea dintre voi care se află în căutarea unui spațiu călduros și artistic pentru următorul brunch, restaurantul Arome este soluția ideală.

restaurantul Arome
Foto: Facebook

Restaurantul Arome este amplasat pe strada Luigi Cazzavillan, nr. 25, în inima capitalei. Personalul prietenos vă așteaptă în fiecare zi, de marți până duminică, într-o atmosferă plină de culori și savoare. Design-ul cald și luminos, precum și preparatele proaspete vă vor face să uitați de agitația cotidiană.

Vă recomand restaurantul Arome pentru fresh-uri și smoothie-uri, cafea și ceai, mic dejun, supa zilei, sandvișuri sănătoase și deserturi de casă. Toate acestea sunt pregătite cu cele mai bune ingrediente pentru o experiență revigorantă în fiecare zi.

restaurantul Arome
Foto: Facebook

Meniul este acompaniat de băuturi atent selecționate. Pe lângă cele menționate mai sus, adaug berea artizanală și vinurile românești.

Atunci când veți ajunge la Arome vă veți simți ca în sufrageria unui prieten. Veți găsi mâncăruri simple și proaspete pregătite cu ingrediente de sezon. Erați în căutare de urban food într-un loc cu un design prietenos? Restaurantul Arome este alegerea perfectă.

Cocheta cafenea și restaurant este amplasată într-o casă cu istorie, pe o stradă liniștită. Vara trecută au deschis, pentru prima oară, Arome – Bistro și Grădină. Acest loc, sper că va exista și anul acesta deoarece este o oază de evadare chiar în inima Bucureștiului.

restaurantul Arome
Foto: Facebook

Descoperiți meniul complex, supele fine și deserturile fantastice în fiecare zi de la 10 dimineața la 10 seara. Luni este închis.

Cu un design cald și luminos, casa și grădina Aromelor sunt perfecte atât pentru întâlniri cu prietenii, birou mobil sau doar o gură de relaxare, cât și pentru evenimente private, aniversări, reuniuni și voie bună.

Descoperiți mai multe detalii despre restaurantul Arome. 

Pentru iubitoarele bucătăriei mediteraneene recomand Sardin, un restaurant cu mâncăruri fine.

Leave a Reply