Călătorie culinară / Se lasă cu socializare și burgeri buni la MODELiER Bar

Călătorie culinară / Se lasă cu socializare și burgeri buni la MODELiER Bar

[mark style=”text” color=””]Atmosfera bună, oamenii frumoși și mâncarea delicioasă sunt doar câteva dintre motivele pentru care îți recomand MODELiER Bar.[/mark]

Foto: Facebook

După cum te-am obișnuit deja în fiecare săptămână încerc să recomand un loc nou din București. Fie că este vorba despre un bar, restaurant, pub, bistro sau cum vrei să le mai numești, locurile noi nu se opresc din a mă surprinde.

Astăzi îți voi povesti despre un loc creativ, cu un aer hippie, în care vei putea să te relaxezi alături de prieteni și să ai o masă delicioasă. Vorbesc despre MODELiER Bar.

La MODELiER Bar găsești câte ceva din toate. Simți că ai dat timpul înapoi și ai ajuns în Bucureștiul de altă dată. Case vechi cu iederă, scări care duc la pod, razele soarele care pătrund timid printre ramuri sunt doar câteva dintre elementele de decor care te vor teleporta într-o lume trecută. Decorul este colorat, cu butoaie de vin în loc de mese și paleți de cărat marfa reutilizați, astfel încât au devenit canapele.

Una dintre recenziile de pe pagina lor de Facebook spune că mâncarea este demnă de sloganul “make food not..war”.

Chelnerii sunt tipi simpatici, tineri, cu simțul umorului. Muzica este bine aleasă și curtea plină de clienți care zumzăiesc ca albinele printre flori.

Descoperă și Acuarela Bistro, o grădină plină de umbrele colorate.

Foto: Facebook

Pe cei de la MODELiER Bar îi găsești pe Strada Duzilor, nr. 12, în capitală. Localul este deschis de luni pănâ duminică, între 13:00 și 01:00, prelungit pănî la 02:00 vinerea și sămbăta.

MODELiER bistro are unii dintre cei mai buni burgeri din capitală și cel mai friendly vibe din București. Anul acesta, în mai, a împlinit 5 ani de când și-a deschis porțile.

Pentru mai multe detalii trimite-le un mesaj și aruncă un ochi pe pagina oficială de Facebook.

Prin ce locuri noi ai mai ajuns în ultimul timp? Ce ne recomanzi să vizităm?

Ți-e poftă de un burger delicios? Încearcă și Vivo Fusion Food Bar.