Unde ieșim în timpul liber? Alege Distrikt 42 pentru burgeri de excepție într-un decor de basm

Unde ieșim în timpul liber? Alege Distrikt 42 pentru burgeri de excepție într-un decor de basm

[mark style=”text” color=””]Plimbându-mă prin Centrul Vechi al capitalei, am dat de Distrikt 42 Gastro Pub. Descoperiți cu mine un loc creativ, cu mâncare bună și personal amabil.[/mark]

Unde ieșim în timpul liber? Distrikt 42
Foto: Distrikt 42

Auzisem de Distrikt 42 dar încă nu am avut ocazia să-i calc pragul. Într-o duminică de ianuarie, aflat la pas prin Centrul Vechi, am zis să văd care, cum stă treaba cu acest loc.

De multe ori am trecut pe lângă Distrikt 42 și am admirat opera de artă din fier, care păzește intrarea. Spre surprinderea mea, interiorul pub-ului este cel puțin la fel de creativ și plăcut vederii. Un mix de roți, rotițe, biciclete suspendate, țevi și tuburi, te fac să crezi că te afli în laboratorul unui inventator.

Am fost întămpinat de o domnișoară zâmbitoare care mi-a oferit un loc la o masă. Colega sa mi-a dat o stare de bine în timp ce-mi lua comanda și-mi făcea recomandări despre meniu. Am ales un Burger Mexican imens acompaniat de cartofi wedges cu parmezan (31ron / 9ron). Am fost surprins să văd un meniu diversificat care cuprinde burgeri, antreuri, salate, paste, supe, deserturi și alte minunății.

Printre cele din urmă menționez Chicken Remix (Pulpă de pui, aripioare de pui, piept de pui/cartofi wedges, parmezan / sos tartar, sos sweet chilli, sos Eros Pista) – 29ron sau Obsesie Românească (4 mitei, cartofi prăjiți, castraveți murați, ciabatta, muștar) – 29ron. Evident sunt și alte produse interesante, ca de exemplu Șnițel de vită în panko și ierburi aromate.

Unde ieșim în timpul liber? Distrikt 42
Foto: Distrikt 42

Există și o categorie intitulată: Chef-ul nostru se laudă cu, din care puteți alege diferite preparate din vită, porc sau rață. Dintre acestea amintesc antricot de vită, coaste de porc, cotlet de porc, piept de rață sau pulpă de rață glazurată.

Deserturile sunt plăcerea mea așa că mi-am comandat o Panna Cotta delicioasă. Vulcanul de ciocolată și Tiramisu îmi făceau și ele cu ochiul, dar am să le încerc data viitoare.

Unde ieșim în timpul liber? Distrikt 42
Foto: Distrikt 42

Mai multe detalii despre băuturi, prețuri și rezervări, puteți găsi pe site-ul Distrikt 42 sau pe pagina lor de Facebook. 

În concluzie experiența mea la Distrikt 42 a fost una deosebită. Mâncarea a fost delicioasă, servirea promptă și amabilă. Deci voi merge din nou aici și vă recomand și vouă să faceți același lucru.

În ce puburi / restaurante cool ați mai fost în ultimul timp?

După un burger delicios merge de minune o bere nefiltrată. Descoperiți Mikkeller, la Aviatorilor, un pub pentru toți cei care adoră berea de calitate.

Leave a Reply