About us

Despre BeClementine.ro, locul în care poți fi tot ceea ce n-ai îndrăznit până acum!

Cine suntem?

Suntem Simona și Ruxandra Adeline, două prietene cu background de digital, management, marketing, producție video și editare,  care și-au propus să transmită pasiunea pentru viață și altor femei care și-au regăsit sau nu îndrazneala de a porni în cea mai interesantă aventură: aceea a cunoașterii de sine.

Clementine reprezintă un ghid al femeilor care știu să se bucure de viață. Aici vei găsi sfaturi utile despre frumusețe, stil și sănătate, precum și informații de actualitate despre societatea urbană, catwalk-ul pe care femeia modernă defilează încrezătoare și fără inhibiții!

Am pornit de la ideea că orice femeie care își dorește să atingă un obiectiv, trebuie să aibă, în primul rând curajul de a visa. Prin intermediul portalului nostru, transmitem tocmai bucuria de a fi autentice, de a explora și totodată pregătim personalități puternice care să poată jongla cu entuzism și vibe pozitiv toate experiențele vieții.

Cui ne adresăm?

Persoanelor cu spirit de aventură care sunt în căutare de noi experiențe, motivație și care își doresc să se descopere atât pe sine cât și lumea cu frumusețile ei.

Considerăm că suntem într-un proces continuu de învățare și încurajăm publicul să descopere libertatea de a alege, îi alimentăm dorința de aventură și descoperim împreună noi metode de a obține independența, de a ieși din convențional.

Parteneriate & Proiecte

Ne asociem cu proiecte, brand-uri și inițative care promovează aceleași valori ca și noi și prețuiesc individualitatea, libertatea, aventura și experiențele noi.

Astfel, Clementine adună o serie de ingrediente pe care orice femeie liberă și plină de viață le folosește pentru a deborda de frumusețe și jovialitate: trucuri de stil, tendințe și inspirație în materie de fashion și tips-uri utile pentru menținerea sănătății.