Descoperă 6 filme de dragoste pe care să le vezi în 2018

Descoperă 6 filme de dragoste pe care să le vezi în 2018

[mark style=”text” color=””]Atenție, romantici incurabili! Acestea sunt cele mai bune filme de dragoste pe care trebuie să le aveți în vizor anul acesta.[/mark]


1. Entanglement

Suicid și incest – nu este cea mai ortodoxă sursă de material pentru o comedie romantică. Dar este un film cu un soundtrack genial, un pic de realism magic și o pereche de actori promițători, Jess Weixler și Thomas Middleditch. Mulțumită lor așteptările sunt ridicate vis a vis de acest film indie despre un tânăr care se îndrăgostește de o tipă care i-a fost aproape soră.

Data premierei: 9 februarie

2. La Boda de Valentina

Una dintre acele comedii romantice în care cultura amerciană și cea mexicană se întâlnesc. Valentina se pregătește de nunta cu iubitul ei american, departe de dramele familiale. Totul merge perfect până apar în peisaj tatăl, mama vitregă, fratele și fostul său iubit. Mai multe detalii despre această comedie dramatic de savuroasă, în trailer.

Data premierei: 9 februarie

3. Permission

Un cuplu din Brooklyn în care cei doi au fost împreună doar unul cu celălalt, decid să se vadă și cu alte persoane. Astfel, spun ei, își vor testa relația. Actorii principali sunt Dan Stevens și Rebecca Hall.

Din trailer reiese că vom avea parte de momente amuzante dar și melodramatice din plin.

Data premierei: 9 februarie

4. Love, Simon

De la producătorii filmului The Fault in Our Stars, bazat pe cartea de succes, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, vine Love, Simon.

Nick Robinson joacă rolul unui tânăr gay care își ascunde secretul față de toți cei din jurul lui. Se îndrăgostește virtual de o altă persoană care se află în aceeași poziție și cu care comunică via e-mail.

Data premierei: 18 martie

5. Overboard – Amnezie cu surprize: o comedie de excepţie

Anna Faris și Eugenio Derbez joacă în remake-ul comediei din 1987.

Diferența este că față de original, actorul principal își pierde memoria, în locul actriței. Răpirea unui amnezic nu a fost mai simpatică decât de data aceasta. Totul se îndreaptă câtre un dezastru epic, dar, măcar Hollywood încearcă ceva nou.

Data premierei: 13 aprilie

6. Mamma Mia! Here We Go Again

10 ani au trecut de la succesul filmului Mamma Mia. De data aceasta ne întoarcem pe insulele grecești pentru a afla că Sophie este însărcinată. Mergem pe valurile trecutului în tinerețea mamei ei, Donna. Și așteptăm cu nerăbdare apariția bunicii lui Sophie, interpretată de magnetica Cher.

Data premierei: 20 iulie

Care dintre aceste comedii romantice v-a stârnit interesul?

Citește și

Leave a Reply