5 make-up artiști internaționali pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

5 make-up artiști internaționali pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

[mark style=”text” color=””]Ne place când celebritățile noastre preferate împărtășesc sfaturi de frumusețe cu noi, dar când vine vorba de trucuri, nu există o sursă mai bună de inspirație decât conturile de Instagram ale make-up artiștilor care lucrează cu aceste celebrități de top.[/mark]

make up

Dacă ești o mare pasionată de machiaj și vrei să înveți mai multe sau pur și simplu apreciezi frumusețea pusă în valoare prin machiaj și ești în căutare de inspirație zilnică, trebuie să știi aceste nume. Inspiră-te din creațiile acestor 5 make-up artiști internaționali.

1. SIR JOHN

Dacă te-ai întrebat cine îi realizează machiajul lui Beyonce, lui Kim Kardashian sau Ashley Graham, iată și răspunsul. Se pare că Sir John chiar știe cum să pună în valoarea frumusețea unei femei.

2.PATRICK TA

View this post on Instagram

Last Years SAG Awards @sophiabush

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

Nume precum Shay Mitchell, Gigi Hadid, Chrissy Teigen sau Olivia Munn s-au lăsat pe măna artistului, iar rezultatele au fost spectaculoase.

Patrick Ta ne cucerește cu machiajele sale care ar putea transforma pe oricine într-o divă.

3.ROBIN BLACK

Dă-i follow ASAP dacă îți place să vezi lucuri frumoase pe feed-ul tău de Instagram! Stilul său este pe cât de neobișnuit pe atât de frumos și unic.

4.PETER PHILIPS

Este directorul creativ al casei Christian Dior. De la look-uri creative pentru podium, la machiaje glam pentru celebritățile care se pregătesc să pășească pe covorul roșu, Peter Philips, oferă cele mai inspiraționale exemple.

5.PATI DUBROFF

Este greu să numești vreo celebritate cu care Pati Dubroff să nu fi lucrat. Look-urile clasice, dar distincte ale artistei sunt preferate de Dakota Johnson, Kate Bosworth, Miley Cyrus și Angelina Jolie.

CITEȘTE ȘI: 8 trucuri de make-up pentru fete leneșe care vor să arate superb

Leave a Reply