5 filme pentru prietene adevărate care te vor face să-ți apreciezi prietenele mai mult

5 filme pentru prietene adevărate care te vor face să-ți apreciezi prietenele mai mult

[mark style=”text” color=””]Vremurile sunt în schimbare pentru toate femeile din lume. E timpul să pui țara la cale în timpul acestor filme pentru prietene adevărate. Sună-ți surorile acum și organizează o reuniune.[/mark]

Foto: ODHALENO.cz

Aproape în fiecare zi auzim cum o femeie aduce acuzații unei figuri publice masculine. Bărbații sunt trași la răspundere pentru comportamentul indecent manifestat la muncă, față de colegele lor. Prieteniile între femei trebuie să fie mai strânse ca niciodată așa că avem câteva propuneri de filme pentru prietene adevărate pe care trebuie să le urmărești împreună cu prietenele tale.

Găsește-ți inspirația și motivația urmărind aceste 5 filme pentru prietene adevărate.

 

1. Girls Trip – Dezmăț cu fetele (2017)

Poate fi cel mai tare film despre prietene adevărate. În plus este cel mai amuzant. Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith și Tiffany Haddish sunt un grup de prietene care s-au îndepărtat una de alta pe parcursul anilor.

Ce se întămplă când se reunesc în cadrul unui festival? Tot ce vă pot spune este că o să aveți nevoie de pauze pentru a vă putea opri din răs.

2. Mamma Mia! 2008 – Partea a 2-a apare anul acesta

Două generații de femei și cele mai bune prietene ale lor trăiesc cele mai bune momente ale vieții lor în această comedie romantic, pe muzica trupei ABBA. Meryl Streep și Amanda Seyfried sunt un duo de excepție, mamă și fiică. Ele vă vor încălzi inima.

În partea doua a peliculei „Mamma Mia” îi vom revedea pe Merryl Streep, Pierce Brosnan şi Julie Walters dar și pe cântăreața Cher în vârsă de 72 de ani. Scenele au fost filmate în Marea Britanie și Croația. Vor fi incluse și alte piese ale trupei Abba care nu au făcut parte din coloana sonoră în prima parte a filmului. Premiera va avea loc pe 21 iulie 2018 in USA.

Melodiile trupei ABBA din filmul Mamma Mia! apărut în 2008 le puteți asculta AICI.

 

Citește și Filme de vară pentru zilele când nu vrei să faci nimic.

3. Tortilla Soup – Bucătarul și fetele lui (2001)

Remake-ul american al filmului Eat Drink Man Woman al lui Ang Lee, cel care a regizat și Viața lui Pi, Tortilla Soup în regia lui Maria Ripoll spune povestea a 3 surori care nu s-au ales una pe alta și învață cum să se descurce în viața de zi cu zi. Este despre măncare, despre farfurii sparte și scene de amor, despre familie și prietenie.

Recomand filmul tuturor prietenelor adevărate, care se consideră surori, în adevăratul sens al cuvântului.

4. Bachelorette (2012)

4 prietene vechi se reîntălnesc cu ocazia nunții uneia dintre ele. Comedia neagră care vine la pachet cu 3 domnișoare de onoare care mai de care mai sărită de pe tipar este rețeta unei seri reușite alături de prietene.

Părerile sunt împărțite când vine vorba de calitățile regizorale ale tinerei debutante Leslye Headland dar nu vreau să vă influențez cu o părere subiectivă. Indiferent de cum este clasat filmul, timpul petrecut alaturi de cele mai bune prietene va fi unul de calitate.

5. Nine To Five – De la nouă la cinci (1980)

Comedia clasică din anii ’80 în regia lui Colin Higgins ar putea fi considerată ca fiind primul film care are în centru prietenia dintre femei. 3 colege de muncă pun la cale un plan de a se răzbuna pe șeful lor misogin. Acestea reușesc să îl sechestreze în propria lui casă, dar pentru cât timp îl pot ține sechestrat?

Puterea feministă ia amploare cu ajutorul lui Jane Fonda, Lily Tomlin și Dolly Parton.

Citiți și Descoperă 6 filme de dragoste pe care să le vezi în 2018