8 trucuri de make-up pentru fete leneșe care vor să arate superb

8 trucuri de make-up pentru fete leneșe care vor să arate superb

[mark style=”text” color=””]Femeile alocă 335 de ore pe an pentru îngrijire. Acest lucru înseamnă că 2 săptămâni pe an își aplică machiaj și alte produse de beauty. Acest timp ar putea fi redus considerabil daca luați în calcul aceste trucuri de make-up .[/mark]

Publicitatea și clipurile video ale vloggerilor ne asigură că aplicarea machiajului este o sarcină importantă. Dar cine a spus că nu poți să ai un make-up frumos și îngrijit fără să petreci fiecare minut din timpul tău liber în detrimentul acestei activități?

Am gasit câteva trucuri de make-up utile pentru cele care nu au suficient timp să stea în fața oglinzii sau pur și simplu nu au suficientă răbdare să deseneze linii perfecte pentru conturarea ochilor

1. Cum să aplicați rimelul cu ușurință

Pentru a evita întinderea rimelului pe pleoapa superioară, încercați să țineți o bucată de hârtie pliată sau o carte de vizită în spatele genelor.

2. Aplicarea genelor false cu precizie

Dacă ați încercat vreodată să lipiți genele false, atunci știți cât de greu poate fi. Pentru a preveni vărsarea excesului de lipici sau pur și simplu doriți să evitați pătrunderea acestuia în ochi, aplicați lipiciul pe genele false cu o agrafă de păr.

CITEȘTE ȘI: Cum să obții un machiaj natural în 6 pași simpli

3. Cum aplici fardul de obraz

trucuri de make-up
sursa: click.ro

Pentru a te avantaja, înainte de a aplica fardul de obraz stabileşte ce formă a feţei ai. Blush-ul e făcut nu numai să-ţi dea culoare în obraji, dar să-ţi şi „modeleze” trăsăturile, să-ţi accentueze atuurile şi să-ţi pună în umbră defectele.

5. Folosește o lingură pentru machiajul ochilor

trucuri de make-up

Pentru a evita suprapunerea culorilor,  țineți o lingură pe pleoapă și aplicați umbra deasupra acesteia.

Dacă vrei să te asiguri că dermatograful tău nu se va întinde, aplică deasupra un fard în aceeaşi nuanţă, care va ajuta la fixarea dermatografului.

CITEȘTE ȘI: Cum transformi un machiaj natural într-un machiaj de zi la birou?

7. Mascara pentru gene si sprâncene

Dacă nu aveți sprâncenele foarte rare puteți folosi rimelul pentru colorarea acestora.

trucuri de make-up

8. Începeți cu ochii

trucuri de make-up
sursa foto: brightside.me

Pentru a preveni împrăștierea fardului sau a rimelului pe fața deja retușată, începeți cu definirea ochilor și apoi treceți la definirea pomeților și a buzelor.

Pentru a da impresia de ochi mai mari, aplică dermatograf alb pe linia apei şi puţin fard deschis la culoare în colţul interior al ochiului.

Dacă vrei să micşorezi vizual ochii, aplică un dermatograf închis la culoare de jur împrejurul ochilor sau pe linia mucoasei.

CITEȘTE ȘI: 3 moduri de a vă elimina manichiura cu gel fără a merge la salon

Leave a Reply