10 Idei inovatoare pentru a colora ouăle de Paște

10 Idei inovatoare pentru a colora ouăle de Paște

[mark style=”text” color=””]Plictisită de ouăle roșii? Anul acesta încearcă ceva îndrăzneț. Iată câteva idei pentru a colora ouăle de Paște.[/mark]

Foto: Studio DIY/Dream a Little Bigger

Când eram mic, exista un singur mod de a colora ouăle. Mama sau bunica cumpărau câteva pliculețe cu vopsea roșie, puneau ouăle la fiert, iar apoi le colorau în apă. Nu mai puneam oțet sau mai știu eu ce alte ingrediente pentru a ieși ouăle lucioase. Ei bine, odată cu trecerea timpului oamenii își doresc mai mult, mai bine, mai frumos.

Astfel că astăzi am ajuns să fiu în postura de a vă prezenta 10 idei inovatoare despre cum să colorați ouăle de Paște.

1. Unele dintre cele mai reprezentative semne ale noii generații sunt emoticoanele. Nu vă trebuie multe pentru a transforma ouăle de Paște în emoji-uri. Vopsea de colorat galbenă și un set de markere, puțină migală și garantat veți avea rezultate grozave.

2. Sunteți pasionate de astrologie sau pur și simplu de un design mai aparte? Avem ce trebuie și pentru această idee. Citiți AICI cum să obțineți ouăle de Paște astronomice. 🙂

Foto: How About Orange/Brit + Co

3. Pasionate de culori și nuanțe? Ce spuneți despre ouă isteț colorate în nuanțele Pantone.
Citiți AICI despre culoarea Pantone a anului 2018. Pentru mai multă inspirație găsiți detalii AICI .

4. Pentru mulți este destul de dificil să pună ouăle de Paște în apa fiartă cu culoarea pe care și-o doresc. Dar, pentru cei care vor să-i surprindă pe cei dragi cu ceva mai altfel, încercați ouăle fructe. Descoperiți cum să puneți planul în funcțiune.

Foto: Flax & Twine/Trendenser

5. Câteva coronițe și un marker este tot ce aveți nevoie pentru a obține aceste draguțe ouă de Paște. Arată ca niște bebeluși adormiți. AICI puteți vedea pas cu pas cum au fost realizate.

Surpinde-i pe cei dragi cu idei noi de a colora ouăle de Paște.

6. Pe site-ul suedez Trendenser veți găsi un fel de tutorial care vă arată cum să realizați niște ouă în nuanțe pastelate. Acestea seamănă cu lalelele. Se pot pierde câteva amănunte în traducerea pe care o oferă Google, dar, sunt sigur că cele care își doresc cu adevărat să impresioneze, vor reuși.

Foto: Delia Creates/Country Living

7. Stop! Ouă de Paște în formă de cactuși? Asta da idee grozavă. Trebuie să-i mulțumim site-ului Delia Creates pentru aceasta.

8. Vine, vine primăvara, cu fluturi, păsări și insecte. Le puteți avea pe toate pe ouăle de Paște. Folosiți câteva tatuaje temporare. Găsiți mai multe idei năstrușnice AICI.

Foto: SheKnows/Dream a Little Bigger

9. Un pic de turcoaz și de vopsea siclam, alături de foițe speciale aurite vor transforma ouăle tale de Paște în obiecte ideale pentru o poză care va rupe Instagramul. She Knows are toate tertipurile vis a vis de cum să obțineți aceste efecte.

10. Dacă nu aveți o fire artistică, zic să săriți peste această idee. Altfel, vă invit să creați un colț de primăvară cu ajutorul acuarelelor și a instrucțiunilor de pe Dream a Little Bigger. 

Care dintre aceste idei v-au inspirat și pe care le veți pune în practică anul acesta?

Ești în pană de idei pentru cadoul de Iepuraș? Mergi la Cărți, dulciuri și flori. 

Leave a Reply